hategame logo
Sniper Ghost Warrior Contracts е новата игра в серията
пуснато на 17 август 2018 от pseto
sniper ghost warrior 3 2
Последната игра в Sniper Ghost Warrior серията беше неуспешна. Но дали това пречи на разработчиците CI Games да пуснат нова част във франчайза? Разбира се, че не.

Нова игра в серията бе обявена и нейното название е Sniper Ghost Warrior Contracts. Какво знаем за нея обаче?

Няколко неща. Първото и най-важно – няма да има отворен свят. Именно това беше новото в Sniper Ghost Warrior 3. И този аспект бе критикуван от различни страни, а и разработчиците признаха, че е бил изпълнен на достатъчно високо ниво. Така новото в серията ще се завърне към линейната пуцалка.

Знаем също, че Sniper Ghost Warrior Contracts ще се появи по някое време догодина за PC, PS4 и Xbox One. Но засега това е всичко, което е налично като инфо.

Редно е да отбележим, че и Sniper Ghost Warrior 2 никак не беше впечатляваща игра – в сайта е в рубриката хейт ревюта. Тъй че е малко спорно дали точно отвореният свят беше най-слабото в Sniper Ghost Warrior 3.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
17 август 2018
Изтрит коментар
vldir avatar
vldir
18 август 2018
Пак ще направят боза. Sniper Ghost Warrior 3 донякъде става, но бързо омръзва.
pseto avatar
pseto
21 август 2018
Явно последната се е продавала достатъчно добре в крайна сметка. То това е най-важното в днешно време. Ревюта, отзиви, хубави или лоши - все тая. Макар че реално не мога да виня някого, че пуска безкрай продължения, щом те се продават. Дори и Activision. Just business.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл