hategame logo
Създателите на Until Dawn с нова серия игри – The Dark Pictures Anthology
пуснато на 21 август 2018 от pseto
the dark pictures man of medan
Хорърът Until Dawn, ексклузивен за PS4, беше приет положително. Беше въпрос на време разработчиците Supermassive да ни представят нова игра и това се случи – тя е The Dark Pictures Anthology. Игра ли написах? Става дума всъщност за серия от заглавия.

Първата от тях ще се казва The Dark Pictures: Man of Medan. Играта очакваме по някое време през 2019 година, като можем да видим видео под статията.

Както бихме се уверили група гмуркачи намират потънал кораб от Втората световна и явно го оскверняват, с което си навличат свръхестествена опасност, опитваща се да убие всеки от тях. Ние ще можем да играем и с петимата главни герои, като подобно на Until Dawn от решенията ни зависи кои от тях ще живеят и кои ще загинат.

И в The Dark Pictures: Man of Medan има акцент на преиграването. Със започване отначало можем да направим различни избори и да видим как ще се развие историята след тях.

Самата антология ще включва множество самостоятелни игри, всяка от които ще включва отделен набор персонажи и различни истории в разнообразни хорър жанрове. Засега не знаем колко често ще излизат те – но пък вероятно е редно първо да изчакаме Man of Medan и да видим какво ще е нивото там.

Важно е да се добави също, че за разлика от Until Dawn тук няма да има ексклузивност. The Dark Stories: Man of Medan ще е наличен за PC, Xbox One и PS4.

Коментари
igra4 avatar
igra4
22 август 2018
Лудница ще е задължително ще се играе
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл