hategame logo
Създателите на Van Helsing игрите с нова игра
пуснато на 15 октомври 2020 от pseto
king arthur knights tale
Любителите на екшън RPG-тата от Diablo тип вероятно са чували за The Incredible Adventures of Van Helsing игрите. Трите заглавия се появиха между 2012-а и 2014-а, като предлагаха прилично преживяване за феновете на жанра.

Новото заглавие на компанията обаче ще е по-различно - тактическо походово RPG от типа на XCOM. Първо видео можете да видите долу - то ни показва ранна версия на играта, казваща се King Arthur: Knight's Tale. Която, както бихте се досетили по названието, ще ни пренесе едно 15 века назад в миналото и ще ни даде възможност да изживеем легендите за крал Артур. Реализъм не се търси, като ще са налични и митични същества.

Интересното тук е обаче, че ние не сме в ролята на Артур. Вместо това основният персонаж е Мордред, представян по-често като злодея в легендите (които имат множество различни версии, показващи в го в различна светлина). Всъщност и в King Arthur: Knight's Tale ще можем да взимаме и решения, превръщащи ни в своеобразен тиранин, и положителни такива. С други думи Мордред може да бъде или положителната си версия от легендите, и отрицателната.

Самата игра изглежда добре визуално, като обещава по-сериозни ролеви решения от XCOM игрите (и клонингите им). Освен перманентна смърт на персонажите в King Arthur: Knight's Tale ще има и друг обрат - липсата на опция да презаредим играта си. Така няма да можем да съхраняваме играта си и да я лоудваме при всеки неприятен обрат, ами ще трябва да живеем с решенията си.

В момента King Arthur: Knight's Tale набира средства в Kickstarter. Половината от очакваните малко над 100 000 долара вече са събрани. Не е ясно дали провал в Kickstarter ще навреди на играта, която изглежда в напреднал стадий на разработка (и може би в близко бъдеще ще се появи в Steam Early Access).

King Arthur: Knight's Tale трябва да излезе догодина за PC, PS5 и Xbox Series S/X.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл