hategame logo
Test Drive Unlimited Solar Crown е новата игра в серията
пуснато на 07 юли 2020 от pseto
solar crown
Наскоро се появиха слухове, че ще бъде представена нова Test Drive Unlimited игра и това се оказа самата истина. От видеото под статията можете да видите поредният представител на франчайза, носещ подзаглавието Solar Crown.

Всъщност клипчето не ни показва никакъв геймплей. Виждаме малко еротични извивки на спортни автомобили, а за момент и човек, който ги оглежда. Това несъмнено ще е нашият главен герой. Но не ни биват показани самите състезания.

Макар че това вероятно ще се случи скоро.

Към момента дата на премиера нямаме, но знаем кои ще са разработчици - Kylotonn. Те са отговорни предимно за WRC серията, няколко издания от които са част от рубриката хейт ревюта на сайта. Но дали Test Drive Unlimited Solar Crown ще се отличи повече?

Коментари
darkblue avatar
darkblue
08 юли 2020
накрая някаква мацка слиза от колата, може нещо друго да и огледа
Nathan Drake avatar
Nathan Drake
08 юли 2020
Любимата ми поредица ,имам стотици часове на първата и особено втората.После Eden ги закриха и голяма част от екипа премина в Ubisoft и направиха The Crew ,която си беше направо TDU3.Чакам с интерес.
pseto avatar
pseto
09 юли 2020
На мен The Crew не ми допада, въпреки че се разработва от общо взето същите хора. Test Drive-овете преди това си бяха по-стабилни... де да знам, може би ненавистта ми към rubberband изкуствения интелект ме кара автоматично да се настройвам към игри, които го имат. Ако не ме лъжат спомените Test Drive Unlimited 2 не беше rubberband...

Ама... да видим Kylotonn какво ще сътворят, WRC игрите им не са нещо впечатляващо, FlatOut 4 - още по-малко. Компетентни, да, ама нищо повече от това...

П.С. Което ми напомня, поиграх малко NFS 4 преди седмица-две... за мой огромен шок установих, че играта е със здрав rubberband изкуствен интелект, за разлика от NFS 5... този момент изобщо го бях забравил, явно съм играл толкова отдавна. Едва ли има нужда да казвам, че се разочаровах от този факт.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл