hategame logo
The Surge 2 излиза скоро
пуснато на 06 юни 2019 от pseto
the surge 2
The Surge 2 ще се появи скоро в продажба - на 24 септември. Платформите са напълно познатото ни трио PC, PS4 и Xbox One.

Така след малко повече от три месеца ще можем да видим дали заглавието ще успее да надгради онова, което бе представено в оригинала. The Surge имаше интересна концепция, представлявайки научнофантастична вдъхновена от Souls серията игра. Механики като възможността да се прицелваме в крайници от тялото на противници, които да откъсваме, за да ъпгрейдваме нашата екипировка на същите места (ръце и крака плюс главата) също беше хитра.

Малкото разнообразие обаче плюс някои прекалено сладникави моменти, от които оригиналният Dark Souls преливаше, докараха играта до хейт ревюта в сайта.

Но пък сега Desk13 имат шанс да ни предложат нещо смазващо, нали?

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
10 юни 2019
"някои прекалено сладникави моменти, от които оригиналният Dark Souls преливаше"
- какви са тия сладникави моменти в DS?
pseto avatar
pseto
10 юни 2019
Вероятно оригиналния Dark Souls ще запомня през годините с противниците, скрити зад някоя колона, които те бутат в дупката. Та подобни евтини смърти, както Lethain предположи, макар че вероятно те не са чак толкова много, просто ти се набиват в главата и в крайна сметка обуславят цялата игра за теб в дългосрочен план. Или поне при мен.
LethianDream avatar
LethianDream
10 юни 2019
Вероятно има предвид сладникави смърти
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл