hategame logo
Ubisoft няма да намали броя на AAA игри
пуснато на 13 май 2021 от pseto
the division 3
Миналата седмица Ubisoft обяви The Division: Heartland - самостоятелна free-to-play версия на The Division заглавията. Нея очакваме късно тази година или рано през 2022-а. След това Фредерик Дюге, финансовият шеф на Ubisoft, разкри, че компанията няма да се фокусира единствено в пускането на 3-4 AAA игри годишно, ами ще разнообрази портфолиото си и с free-to-play заглавия.

Това някои медии разбраха като промяна на стратегията на френския разпространител и обръщане на взора му към безплатното. Но не това е ситуацията.

"Въодушевени сме да обяви, че ще инвестираме повече във free-to-play предложения, но искаме да уточним, че това не означава намаляване в броя на AAA заглавията", уточнява Ubisoft.

В последните години компанията залага доста на микроплащания в игрите си на пълна цена. Те обаче носят предимно критики. Дали заради това Ubisoft няма да се пробва директно да се обърне към free-to-play предложенията?

Коментари
igra4 avatar
igra4
17 май 2021
F2P демек ще бълват боклуци. То освен асасините, не че останалита им игри стават.
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
19 май 2021
Far Cry и той е добре. Не че съм го играл, но чувам добри неща за поредицата.
LethianDream avatar
LethianDream
19 май 2021
Тройката да, другото е леш. Петицата я поиграх малко и ми доскуча.
Rostik79 avatar
Rostik79
19 май 2021
Четворката също си е супер, даже от тройката повече мио хареса. Петицата беше вече по-посредствена или не толкова интересна, но и нея изиграх и ми хареса.
И Дивизиите също са готини игри и поразчупиха жанра на лутър-шутърите и Уочдогс не е съвсем зле - поне първата игра си е за мен много добра, макат така и да не я изиграх докрая.
Като цяло за мен хейтът към Юби не е толкова обоснован.
Имат и сладурски игри като Grow Home, която е все едно като инди-игра. Имат АННО поредицата, която не е мой тип игра, но знам, че е обичана поредица, имат Child of Light, сега чакаме Beyond Good and Evil, която очаквам да е много добро заглавие и т.н...
Имат си доста добри попадения в каталога.
lyubohar avatar
lyubohar
20 май 2021
И Rayman също. И Heroes, но там е complicated
Mitko6000 avatar
Mitko6000
20 май 2021
Те че имат и хубави игри имат. Ама с доенето на всяка нова част, постепенно си погребват поредиците, да не говорим и като почнаха и микроплащания да тъпчат. Също и основните им поредеци са все с отворен свят. Едно време имаше повече разнообразие.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл