hategame logo
Ultra Street Fighter IV с версия за PlayStation 4
пуснато на 08 декември 2014 от pseto
ultra street fighter 4 6
Ultra Street Fighter IV ще се сдобие с версия за настоящото конзолно поколение. Играта, която засега е налична за PC, PS3 и Xbox360 ще се появи в продажба през пролетта на 2015 година и за PlayStation 4. Всички DLC-та за файтъра ще са включени в пакета с играта.

Интересен факт е, че и Ultra Street Fighter IV сякаш ще е наличен единствено за PlayStation 4, ако говорим за настоящото конзолно поколение. Версия за Xbox One не бива обявена и вероятно такава няма да е налична.

По-рано този уикенд беше представен и Street Fighter V. Играта ще е налична единствено за PlayStation 4 и PC, като Capcom обяви, че версия за Xbox One няма да има никога. Явно е било сключено дългосрочно споразумение...

...и вероятно то важи и за Ultra Street Fighter IV. Тъй че и без този файтър за Xbox One.

Коментари
HighFist avatar
HighFist
08 декември 2014
Последният Street Fighter 4 някак си остана в историята с остарял аркаден геймплей (на който аз съм фен като цяло). В това число влиза и Street Fighter Vs Tekken.

Изключително много ми допадна Mortal Kombat 9, като в момента очаквам Х-та част. Успяха да запазят стария дух на поредицата, като я съчетаят с по-съвременен геймплей и отлична графика за този жанр.

pseto avatar
pseto
08 декември 2014
Лично за мен Mortal Kombat 9 е просто един клонинг на Street Fighter 4, само че улеснен. Пак подобен геймплей, ама достатъчно опростен, че да се понрави на по-широка публика.

В което число влизам и аз, де. Няма ревюта на Street Fighter 4 в сайта, защото наистина не мога да го играя. Преди известно време тръгнах - яко ме чукаха, трябваше ми доста време, докато схвана основите. В крайна сметка нямах време да задобрея и така.

Докато в Mortal Kombat 9 - започваш да играеш и вече си конкурентен, това е. Не е казано, че ще биеш всеки път примерно, ама Tekken и Street Fighter си изискват приличен опит, за да си успешен. Иначе те мажат. Именно и заради това ги смятам за "баш" файтърите днес (очевидно аз съм повече Tekken фен, него поне що-годе го мога ).

Nreth avatar
Nreth
09 декември 2014
Да се включа и аз.
Като голям анти-фен на Mortal Kombat поредицата мога да хейтя надълго и нашироко,но ще се спра на главното нещо,което ме дразни - героите.Във Street Fighter всеки боец е уникален по-много параграфи(контрол на терена,по застъпена защита и други).Но във почти всеки Mortal Kombat дет съм играл,това чувство ми е липсвало.Сякаш винаги играя с един и същ герой,но с различни анимации...същият случай е и при Injustice,но там положението е по-добро.

Но иначе Street Fighte и Tekken са само и единствено за фенове.А Street Fighter се учи така.Пускаш играта за първи път и минаваш всички герои,докато "Го" откриеш.После се гледа как протата играя,учиш техниките и стратегиите срещу абсолютно ВСЕКИ герой в Street Fighter!По принцип всичкото това трябва да е супер небалансирано,но на практика и на теория,всички са равностойни.

pseto avatar
pseto
09 декември 2014
Просто Tekken и Street Fighter имат доста дълбоки системи и не става само с натискане на копчета произволно или пък базови тактики тип "сега ще го спъна, а сега ще го ударя с висок удар", които често вървят в Mortal Kombat.

Което ми напомня, че е време един ден да се понауча на Street Fighter, ама това хич няма да е лесна задача. Вероятно като се появи Street Fighter V ще почна, понеже аз се хвърлих на едно от специалните издания на Street Fighter IV за PS3 преди години и направо ме размазаха. То и си личеше, че болшинството хора знаеха какво вършат и не са заблудени като мен.

Nreth avatar
Nreth
09 декември 2014
Ако лепнат бъндълче PS4 със SFV,ще си помисля и аз...че да ми свършат евентуалните мъките,които ще имам,ако взема РС версията.
pseto avatar
pseto
09 декември 2014
Бъндъл сто процента ще има, няма как да няма. А иначе аз май скоро ще се сдобивам с PS4... особено и като имам оферта за безплатни (хихихи, за кратък период, де) тестови игри. Някак започва да ме дразни как се третира PC геймингът днес.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл