hategame logo
Zelda: Breath of the Wild 2 обявен
пуснато на 12 юни 2019 от pseto
breath of the wild 2
По време на конференцията си на E3 Nintendo обяви продължение на Zelda: Breath of the Wild. Така едно от най-успешните заглавия за Switch ще има и втора част.

Подробности за съжаление липсват. Всичко, което имаме е едно лаконично видео, което можете да видите под статията. То ни показва специфичния визуален стил на Zelda: Breath of the Wild, пренесен и в продължението, като самото клипче е кинематично и без геймплей.

Но кога Zelda: Breath of the Wild 2 ще е наличен на пазара?

Коментари
sonofdeath avatar
sonofdeath
13 юни 2019
оф-топик :
Псе идва експанд за форзата 4. Виждам, че няма никакво ревю за играта. Готов съм да ти предоставя акаунта си за да я поразцъкаш и да драснеш едно ревю.
Ако искаш да обърнем на някакъв чат може в дискорд ли фейс както ти е удобно.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
14 юни 2019
Изтрит коментар
LethianDream avatar
LethianDream
14 юни 2019
Платен писач на Убитите! За бога, братя, не четете ревютата му за Юби игри
igra4 avatar
igra4
14 юни 2019
Сиренето се купува с пари, не съдете Псето
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
14 юни 2019
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
15 юни 2019
Тъй, да отговоря аз от свое име, вместо педала-трол, който този път прекрачи границите правейки копие на акаунта ми.

@sonofdeath, благодаря за офертата, но проблемът е, че едва ли ще намеря време за това, а и тепърва трябва да навлизам във Forza-та, понеже не я играх и други хора бяха отговорни за предишни ревюта в сайта. Едно, днес три часа трябваше да пиша код за банване на тролски капути, вместо да поиграя нещо.

DragonSlayer avatar
DragonSlayer
15 юни 2019
Ае, Псе, тоя код много неоптимизиран - играча и Токси още пишат тук.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
16 юни 2019
Изтрит коментар
nightwarrior avatar
nightwarrior
14 юни 2019
Точно така, то ревю на The Crew 2 няма, ти за Форца му пишеш... Срамота.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
14 юни 2019
Изтрит коментар
sauron93 avatar
sauron93
15 юни 2019
Убисофт няма силна игра .
nightwarrior avatar
nightwarrior
15 юни 2019
Не съм съгласен. Можем да спорим дали напоследък имат силни игри, но това е компанията донесла ни Prince of Persia(трилогията), Splinter Cell(до Блеклист съм ги преигравал по няколко пъти). И двете поредици са не просто силни, а велики.
sonofdeath avatar
sonofdeath
15 юни 2019
Вярно понякога тегля игри от замунда за да ги пробвам. Понякога дадена игра ме грабва до толкова, че я купувам. Единствено се старая да коментирам и нападам само игри които съм купил. Да се знае.

The Crew 2 беше пълна помия ....срам ме е да кажа, че съм си я купил.Ако търсите рейсър игра то това не е никаква рейъср игра.

Форзата е изключотелно разнообразна игра и препълнена с кантент които се отключва по доста невероятен начин. Управлението не е СИМ, но не е и pure arcade.

НФС-то щеше да е нещо ако не беше застъпило слабо на елементите от undergound 1/2 и не беше заложило на нови елементи като "казино" ъпгрейдите за колата. Липсата на ченгета във free wold и липсата на мултиплеар open world още при ланча.. Все пак в по късен етап го добавиxа с липса на мини мап по които да се ориентираш къде си беше забавно.

nightwarrior avatar
nightwarrior
15 юни 2019
Това с The Crew 2 беше очевидна шега, в отговор на профилът, който тогава мислех, че е pseto. Не съм я и докосвал, пробвал съм само единицата и не бях впечатлен.
sonofdeath avatar
sonofdeath
15 юни 2019
nightwarrior за жалост играта the crew 2 предлага огромна карта с по 20 състезания за всяка дисциплина. Почти никаква костумизация по колите. Лобитата са до 8 човека при тази огромна карта която имаш. Има проблеми със сървърите и ако решиш да играеш с човек от друга държава в парти има проблем с sync. Често при пускането на състезание с приятел дава черен екран и не зарежда състезанието. Summer-а от 1-та го вкараxа на скоро като пач в 2-та и представлява следното " ако искаш ей оная кола събери точки". Как се събират точки ? Правиш седмични предизвикателства които се базират на състезнията които са в играта както и на world side обжективите които са малко, но не са конктретно само за коли. Играта те принуждава да играеш със самолети, Xоверкрафти, офф-роад и това не се xаресва. Дори прави най нелепото от сорта ей това състезание е за коли обаче вземи го мини с xоверкрафт за да вземеш точки. С по 20 състезания на дисциплина е меко казано смешно .... Тhе crew 1 е мноооого ама много по добра. Силно препоръчвам първата част. Втората е пълна помия за която дадоx пари и не мога да си го простя още. Devs казват "то има контент" Абе тия тъпи ли са ? Мега тъпи ? Xипер тъпи ? Дори в сингъл игра няма да видиш кантент от сорта на 20 състезания. Я да си видя математиката ми как е. Драг, дрифт, street race по 20 състезания грубо, че някой имат само по 8 ама айде сега. 60 състезания при цял шибан САЩ като карта ? Тия са пълни кретени. Много неща които са на лице в The crew 1 няма да ги видиш във втората част. Няма история, няма магазини, няма гаражи за костумизация, няма ченгета в отворен свят, няма кратер мисиите, няма преследването на конвой, няма цикъла ден и нощ, draw дистанцията е мега зле. Няма го добрия тунинг. Липсва прогреса от състезанията и world евентите от които се мъчиш за да подобриш возилото си поне с малко. Колите не се чупят което да променя карането. Няма я историята, Няма различните отбори към които се присъединяваш за пвп-то което е в end game.Физиката липсва, визулалния dmg по колите липсва,много локации от първата игра са премаxнати, текстурите са даунгрейднати, липсва прогрес на колите щото в 2-та може да слагаш частите от една кола на друга без да ти пука особено. След казаното смятам, че 2-та е просто грешка която някой тъпак е решил да се изгаври с xората и може да ми лапа ....
sonofdeath avatar
sonofdeath
15 юни 2019
https://www.facebook.com/rumentakis

Pseto ако решиш драсни от профила на hategame и може да измислим нещо.

Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
16 юни 2019
Изтрит коментар
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
16 юни 2019
[..."Едно, днес три часа трябваше да пиша код за банване на тролски капути" - ами, куче, аз ти казах че е безсмислено упражнение, можеше просто да ми кажеш да напусна...]

Пророческо откровение на Токси, ма ние си знаем, че си тролски капут ениуей.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл