hategame logo
The Surge – най-лошото възможно от Souls игрите на едно място
пуснато на 25 май 2017 от pseto
the surge cover
The Surge изглеждаше добре от първите си трейлъри. Истината е обаче, че играта омръзва прекалено бързо... налични са някои добри идеи, но нищо, което да направи заглавието отличаващ се Souls клонинг. grafika 3The Surge си е красива игра. Неособено лакома откъм ресурси в по-голямата си част, не изглежда никак зле, битките като цяло са достатъчно плавни - макар и чат-пат да има проблеми с hit detection-а. Като цяло - един от плюсовете на играта. zvuk 2При звука няма нищо отличаващо се. Саундтрак... имаше ли някакъв? Не помня. Ефектите - стават. Гласова актьорска игра... почти няма, защото почти няма и история. gameplay 2Геймплеят... на моменти е добър. Всъщност основната идея не е никак лоша. Евтината трудност обаче прави екстремално лошо впечатление - дори и ако говорим за клонинг на Souls игрите. Заедно с това от един момент нататък се усеща, че просто започва едно разпъване на игра, която има малко съдържание и отчаяно се опитва да бъде доста по-дълга. ocenka 2Дали The Surge е за червено? По-скоро не. Но истината е, че съдържанието е прекалено малко, а малкото добри идеи бързо се претопяват от морето лоши такива. Като цяло за най-хардкор Souls феновете заглавието може и да е добро. За почти всички други... трудно е да се каже. the surge game 1The Surge беше една от игрите, които очаквах. Чак с нетърпение – не, но имах усещането, че може да се окаже нещо силно. Поради няколко причини. От една страна Souls игрите на Bandai Namco успяха не само да си докарат сериозна популярност, но и да предизвикат създаването на куп техни клонинги. Някои от които – доста успешни. Lords of the Fallen на Deck 13 беше една от подобните силни игри – а същите разработчици са отговорни за The Surge.

Заедно с това първите трейлъри, които видяхме от заглавието изглеждаха доста добре. Което ме караше да мисля, че говорим за потенциален бисер... но уви. Оказа се, че The Surge съчетава възможно най-лошите страни на Souls игрите, а малкото добри идеи просто са останали на съвсем заден план. В резултат бих могъл да кажа, че говорим за разочарование.

Но нека караме по каналния ред – що е то The Surge?

the surge 1Играта се развива в близкото бъдеще, когато технологиите са напреднали до такова ниво, че е възможно хората да бъдат кибернетично подобрявани. Не само откъм вътрешни органи, но и чрез свързване физически на екзоскелети към тялото им. Именно в тази обстановка се запознаваме с главния герой Уорън. Той постъпва на работа във фабриките на Cryo - лидер в кибернетичните подобрения.

И още в първите минути разбирате, че сте попаднали на грешното място.

Не само защото машината, която трябва да ви подобри генетично не функционира както трябва. Напротив – виждате, че всички останали работници в съоръжението на Cryo са загубили своя разсъдък и нападат всичко живо, което срещнат по пътя си.

Така целите ви са две. Първата и съвсем логична – просто да оцелеете из фабриките на Cryo. И втората – да научите какво, по дяволите, се случва из тях.

[caption id="attachment_72399" align="aligncenter" width="525"]the surge 2 Босовете в The Surge не са нещо особено[/caption]

Това общо взето е сюжетът, който типично в стила на Souls игрите е минималистичен. Не очаквайте кът сцени например – те са една шепа в цялата игра. Няма и особено много NPC-та, с които да водите диалози. Общо взето вие се разхождате из заводите в The Surge и търсите пътя напред.

Толкоз за сюжета – а какво имаме откъм най-важния аспект - геймплея?

Ако сте гледали някое от клипчетата за The Surge добре знаете, че иде реч за Souls клонинг. Което означава, че се залага на висока трудност и противници, които удрят доста здраво. Заедно с това всеки път, когато загинете губите своя Tech Scrap – основния ресурс в играта (еквивалент на душите в различните Souls заглавия).

Други черти също са налице – например подобните на лабиринти нива, липсата на карта или каквито и да е упътвания какво да правите във виртуалния свят и тъй нататък. Абе, клонинг както си му е в реда на нещата. По-важният въпрос е друг – защо в заглавието казвам, че The Surge е успял да вземе най-лошото от Souls заглавията?

the surge 14Представете си всичко най-лошо от игрите на From Software. Дори и елементи, които самите японци започнаха да изоставят, понеже бяха прекалено дразнещи. Е, всичко е налично в The Surge с пълна сила. Безброй, ама наистина безброй евтини смърти? Налице. Крайно еднообразни нива, които са толкова объркващи, че не е истина и трябва да се въртите като мухи без глави? Има ги. Противници, нанасящи колосално високи щети, които ви премазват прекалено бързо дори и за стандартите на истинските Souls игри? Тук са.

Тези елементи плюс малкото количество съдържание, досадна система за ъпгрейди и почти липсващ ролев елемент общо взето допълват рецептата за една кофти игра.

А най-интересното е, че първите няколко часа The Surge е страхотен. Несъмнено заради силното начално ниво, което всъщност е най-доброто от играта и то с много.

[caption id="attachment_72409" align="aligncenter" width="525"]the surge 9 В началото Уорън е почти гол и бос[/caption]

В него се запознаваме с бойната система, която едва ли ще изненада когото и да е. Имате налице две атаки – в случая те не са лека и силна, ами вертикална и хоризонтална. Те общо взето нанасят еднакви щети, но когато ги редувате можете да правите множество комбота. Типично за Souls игрите основното нещо, което имате като защита са отклоните (или по-точно отскоци в някоя посока) – ще ги правите до главозамайване в The Surge.

Естествено и тук имате Stamina – ресурс, който определя колко атаки можете да направите последователно, преди да се измори вашият герой. Хубаво е да внимавате какво се случва – останете ли без издръжливост е прекалено лесно да бъдете зашеметени.

Налично е и Energy – своеобразна мана. Ресурсът се пълни с всеки успешен удар, който нанесете, а пък ако започнете да се бавите прекалено много и изчаквате враговете, то бавно се стопява. Energy се ползва от различни умения – за регенерация на кръв, временно увеличени щети и други.

Най-интересното в The Surge – нещото, което видяхме от първите трейлъри – е разчленяването на противниците. Както вече споменах в заводите на Cryо, където се развива действието има куп подивели работници в екзокостюми. За да ъпгрейдвате и своя вие трябва да късате ръце, крака, глави и торсове, с което получавате и съответните типове брони.

the surge 8В началото системата изглежда яко. Вие можете да се прицелвате в конкретна точка от тялото, като след няколко успешни атаки можете да я откъснете със своеобразен фатал (стига да имате достатъчно налична енергия, тъй като завършващите движения изискват такава). След няколко пъти повтаряне на упражнението получавате схема съответно за централна броня, такава за ръцете, краката или каска.

Заедно с това някои противници имат слаби страни по тялото си. Те обикновено са местата, незащитени от брони. Добре е бързо да видите къде са тези ахилесови пети, за да се справите бързо с враговете.

Доколкото тази система изглежда много интересно в началото... то в един момент осъзнавате, че е просто повърхностна екстра. От една страна с убиване на десетина противника от даден тип получавате всички възможни схеми за броните, които те носят. Така за минимум време имате всичко нужно и нямате практически никаква мотивация да се прицелвате в определена точка от телата на противниците. Да, чат-пат трябва да фармите ресурси, които са няколко вида според типа брони. Така ако ви трябва по-хубав шлем, то трябва да отсечете главите на следващите 15 противника, които видите (примерно). В общия случай обаче просто се прицелвате в слаба точка от тялото на враг и удряте, докато не се огъне. Толкоз.

[caption id="attachment_72402" align="aligncenter" width="525"]the surge 4 Системата за ъпгрейди е съвсем повтърхностна[/caption]

Предполагам, че щеше да е яко да има някакъв „истински“ ролев елемент тип Diablo – да има шанс даден противник да ви пусне по-редки брони, с което да сте мотивирани да се прицелвате в една и съща част от тялото, въпреки че тя е е защитена и съответно щетите ви са намалени. Несъмнено щеше да разчупи The Surge много повече. Примерно си казвате - "Даеба, нещо имам скапана броня на лявата ръка, дай да почна да сека само там враговете с надеждата да падне нещо хубаво". Но уви... подобно нещо няма. Системата е доста по-повърхностна. Просто получавате схеми, които след това реализирате чрез фармене на ресурси...

А за съжаление именно това беше нещото, с което The Surge хвана вниманието на мнозина. На мен - със сигурност. Системата за разчленяване определено не е с реализиран потенциал... а освен нея няма нищо друго, което да се отличи в играта.

Първият от многото минуси, за които ще говоря е скромното разнообразие в The Surge. Оръжията например са нещо от рода на пет типа. Имат някакви вариации, но всяко следващо, което отворите има един и същи набор от движения и комбота. Както бихте се досетили подобно число е екстремално ниско. Прекалено бързо ще видите какво има да ви предложи The Surge откъм оръжия... и съответно ще ви стане скучничко. Нито я има тръпката от откриването на нещо ново и яко - виждате почти всичко доста рано. Нито я има мотивацията за преиграване с различни билдове.

the surge 11Същото важи и за броните - малко са на брой и с доста еднообразни статистики. Мноооого далеч от онова, което знаем от Souls игрите... а при положение, че екстри като различни рядкости на предметите няма, то единственият ви начин да ги подобрите е чрез ъпгрейди. Които по най-грозния и архаичен възможен начин са ограничени по нива – нужни са ви определени съставки, които чисто и просто не могат да се намерят в дадена зона. Така имате прогресия, сравнима с шутър примерно – чат-пат когато разработчиците са преценили ви дават възможност да си подобрите екипировката. Вие обаче нямате никакъв метод, с който да „избързате“ и да получите нещо по-рано, отколкото е предвидено. Заради което се чувствате скопени.

Самите ъпгрейди – говоря когато The Surge благоволи да ги направи достъпни чрез противници, хвърлящи дадена екипировка – се случват чрез споменатото по-горе фармене. Колите X врагове, докато не получите определена съставка за броните или оръжията, които искате да подобрите. Късате много ръце, после много крака, после много глави и така – докато сберете ресурсите. Определено адски досаден MMORPG прийом...

И въпреки всичко това – ъпгрейдите на екипировката са всичко на всички четири броя! И това ви е максимумът! Число, което е далеч от всяко RPG… но то в своята есенция The Surge няма как да се окачестви като ролева игра. Най-малкото и защото почти нямате умения под никаква форма.

[caption id="attachment_72405" align="aligncenter" width="525"]the surge 6 Системата с прицелване в точки на тялото е най-доброто нещо в The Surge - но за съжаление с нереализиран потенциал[/caption]

Да, точно така. Класически умения, дърво със скилове и прочее... липсва.

Наистина са налични импланти, които се намират чат-пат из нивата. Само шепа от тях обаче дават активни умения, ползващи Energy. Сещам се за две лекувания, няколко временни boost-а на щетите и... сигурно забравям нещо, но горе-долу това е! Плюс един летящ дрон, който също можете да ползвате като помощно средство отвреме-навреме.

Уменията са една шепа, а вдигане на нива реално няма. Имате ниво на вашия екзоскелет, което се вдига чрез инвестиция на определени точки Tech Scrap. Той определя колкото слота за екипировка имате (в което число влизат споменатите горе импланти и различните типове брони). Но това е всичко. Не очаквайте инвестиция в стат точки например – подобен компонент липсва изцяло.

Онова, което имате като поле на персонализация и създаване на билд е всичко на всичко избиране на имплантите. Най-вече онези, осигуряващи пасивни бонуси – повече кръв, по-бързо трупане на енергия в битка, по-високи щети на дадени оръжия и тъй нататък. Но това... това не е достатъчно, особено и като имаме предвид скромното разнообразие.

[caption id="attachment_72406" align="aligncenter" width="525"]the surge 7 Еквивалентът на You Died... и ще го виждате често[/caption]

А най-лошото е, че каквото и да става вашите противници ви гънат като стой та гледай. Ако някога съм критикувал Dark Souls серията за високи щети на вразите – тук е на съвсем ново ниво. Дори и да имате последната налична в даден момент и най-тежка екипировка почти всеки обикновен гащник може да ви свали с числом и словом две атаки! Мааксимум три до пет ако са по-леки и ако сте набухали много импланти за кръв.

Едва ли има нужда да казвам какво става, когато ви скочат двама противници накуп – шансът ви да ги убиете, без да кайтвате като за световно клони към нулата. И дори тогава една грешка общо взето води до смърт. Особено и като се има предвид, че практически всеки враг има по една атака със засилка, която ви нанася внушителни щети. Те не са чак толкова трудни за избягване – но скочат ли ви двама е по-трудно да реагирате навреме.

Като добавим и други детайли - например онзи, че таргетинг системата в The Surge е ужасна и е оптимизирана изцяло за сблъсъци с един-единствен противник, то нещата стават още по-тегави. Вие се заключвате по такъв начин, че отклоните ви се ограничават по такъв начин, че и да видите как се засилва втори враг към вас - то и да реагирате навреме най-много да скочите точно в средата на спринта му.

Има обаче един фундаментален проблем в The Surge. А именно ударите или комботата не могат да се спират с отклон. Нещо, което е подлудяващо и вероятно причина да умирате много, много пъти. За какво говоря ли?

[caption id="attachment_72403" align="aligncenter" width="525"]the surge 5 Всяко ниво има по само една сейв точка, към която трябва да отключвате вратички постоянно[/caption]

Не само в Souls игрите, но и в клонингите им е задължително по време на анимация за удар да можете да натиснете копчето за отскок в дадена посока, с което атаката да спре и вие да се мръднете. Естествено зависи с какво оръжие сте и какъв точно удар нанасяте – но минимум можете да прекъснете комбо в средата ако видите, че сте сте го преценили както трябва. Не и в The Surge.

Почне ли да ниже комбо вашият човек – той ще си го върти, каквото и да става. Конкретно с бавните оръжия е абсурдно как сигурно 3 секунди Уорън си млати, а вие сте безсилни да го спрете. Така често виждате, че сте сбъркали и искате да направите едно undo... но нейсе. Няма такава опция - гледате как Уорън млати като фанатик до смъртта си....

Особено и като добавим, че гадовете имат навика да издържат и на удари от най-тежките оръжия, без да загубят баланс. Така ако решите да правите комбо – толкова по-зле, те не залитат и могат лесно да ви ударят по време на него. А както споменах вие почти винаги сте на няколко удара от смъртта дори и срещу най-обикновените глупаци. В резултат трябва винаги да сте от дистанция и да не удряте повече от 1-2 пъти, освен ако не сте сигурни, че всичко ще влезе. При бавните оръжия това не се случва никога. Най-бързите... ви дават опция да вкарате поне едно цяло комбо. Но пак трябва да имате едно наум.

Всичко това е кофти поради две причини. От една страна повечето битки стават екстремално флегматични и еднообразни, а от друга – рядко можете да видите някакви комбота. Просто защото е прекалено рисковано да се опитвате да ги правите. Не само противниците ви наказват зловещо, но и на всичкото отгоре нямате как да ги спрете, ако веднъж сте натиснали всички бутони за тях.

[caption id="attachment_72401" align="aligncenter" width="525"]the surge 3 Имплантите са еквивалентите на умения в The Surge... и не са никак много откъм брой, с което се ограничават сериозно количеството билдове[/caption]

Едва ли има нужда да казвам също, че битки с по един човек винаги стават досадни. Да, винаги трябва да сте на нокти. Но дори и в Souls игрите не са млатите само с по едно-единствено човече във всеки един момент. Трудността е прекалено висока в The Surge… и ако трябва да съм откровен – изкуствена.

Защо? Просто съдържанието е малко. Не само откъм брони, оръжия и имплантите, за които споменах горе. Но и откъм противници, нива и босове.

В The Surge имате всичко на всичко 5 боса – по един в края на всяко ниво. Да, картите са доста големи по размер. Но са само пет и до супер еднообразни. Изключвайки първото ниво – най-доброто от всички с много – нататък имаме тотално еднакви коридори, които рядко ни предлагат нещо по-различно откъм стаички в нея и декорацията им. Като цяло The Surge е едно голямо дежа вю.

Още по-досадна обаче е архитектурата на нивата. Тя следва идеята на Souls игрите, при които обикаляте много, за да отворите някоя страна от обратната страна, отваряйки пряк път към следващата зона. Но подходът в The Surge за мен е много неприятен.

Всяко от нивата има една-единствена главна точка – мястото, където се прераждате, след като умрете. Съответно вие обикаляте, сякаш сте в паяжина – вървите към нейните ъгли, за да се върнете в един момент обратно към средата. Заради този подход всеки път, в който тръгнете да странствате чисто и просто губите нишката. Поне аз просто се лутах безмозъчно с надеждата да открия пътя. За разлика от Souls игрите обаче в The Surge няма нищо, което да се отличи – куп еднообразни коридори и толкова. Рядко – да не кажа никога – усещате, че имате идея накъде се движите. Почти винаги сте перманентно загубени.

the surge 21При екстремално трудните гадове пък прогресът ви е екстремално бавен. До такава степен, че след няколко часа става много досадно. Тъкмо минете една чийзи секция и хоп, стигате до следващата, в която е пак същата мъка. А сладникавост в The Surge – колкото щеш. Даже и оригиналният Dark Souls ще се изчерви.

Сигурно не се минават и 10 минути, без противник да се засили към вас иззад ъгъла с кански вик и да ви прободе за половината кръв. Когато навлизате в нова зона чисто и просто няма как да очаквате подобни неща и просто си получавате демиджа мълчаливо и стоически... друг избор нямате.

Не само това, но и има огромно количество дупки, рампички, малки коридорчета, от които можете да паднете в някакъв канал (и умрете моментално). В резултат се случва да направите отклон в битка и пляк – мъртви.

Но и това не е всичко. Прекалено често The Surge ви кара да се биете с тегави противници в адски затворени пространства. Ситуация, при която няма как да маневрирате и е лесно да се забиете в някоя стена. При неособено добрата система за заключване и при внушителните щети на гадовете... имаме рецепта за бърза смърт.

the surge 23Освен всичко друго на много места – ключови, има екстремално досадни за минаване мелета, които ще ви скъсат нервичките. Нищо общо със Souls игрите... чиито босове винаги са били шибаняци, но пък обикновените мобове никога не са били чак толкова отвратителни. Тук ситуацията е полярна. Босовете са средна ракия, да не кажа елементарни по Souls стандартите. Но обикновените гадове от своя страна...

Може би The Surge се опитва да се отличи... но честно казано го прави по екстремално евтин начин. Особено и като се има предвид, че реално много от противниците са супер лесни. Наборът им от умения е скромен, а типовете врагове – доста малко като цяло. В общия случай умирате заради невъзможните за прекъсване комбота, чийзи момент, падане в дупка, която не сте видели или някоя друга подобна гадост. Не защото противниците са чак толкова тегави.

За мен обаче трудността е просто една маска на малкото количество съдържание. Понеже иначе The Surge сигурно можеше да се превърти за 6-7 часа. Ако разстоянието между точките за сейв не беше чак толкова епохално и противниците нанасяха малко по-справедливи откъм количество щети. Ако се замисля първото ниво беше онова, което трябваше да е целият The Surge. Струва ми се, че просто в един момент на Deck 13 им е дошло много или ресурсът им е силно намалял, заради което са решили да доставят каквото могат и това е. Ами, резултатът не е особено добър.

Айде, от историята няма какво толкова да очакваме. В подобна игра. Но ролевите елементи са почти нулеви. Прогресията е скромна и подобна на екшън без голямо поле за развитие пред играчите. По дяволите, Mass Effect: Andromeda ми се струва като най-разнообразното откъм билдове заглавие, сравнено с The Surge. А ако добавим досадно трудните противници и цялостно сладникавата бойна система... то си говорим за игра, която едва ли ще се понрави на всички.

the surge 22Да, наистина ги има хардкор Souls феновете, които сигурно пак биха отбелязали – git gut. Окей, но има моменти, в които просто човек усеща, че си губи времето и те това е. В които цъкаш някаква игра, но си мислиш – „Мама му даеба, има много по-добри начини, по които да си прекарам не чак толкова многото ми свободни часове“. А това да се връщам отново и отново за 50-ти път по един и същи коридор... е шибано досадно.

Като цяло – поне аз очаквах повече от The Surge. Не да е някакво скрито GOTY… но повече. Не съм сигурен дори дали клишираните ми думи, че „има много нереализиран потенциал“ са валидни тук. Съдържанието е прекалено малко, а също и количеството налични механики. Най-интересното е прицелването в определени точки на тялото по време на битка... но в дотам. Всичко останало е един много орязан Souls клонинг. Който общо взето стига за едно изиграване.

Не виждам каква мотивация може да има човек да цъка New Game+. Не виждам и каква мотивация има да преиграва. Билдове общо взето няма. Няма и чувство за развитие при перманентно силните противници, които нон-стоп те убиват с по няколко удара.

Поне аз бих препоръчал на всички чудещи се за The Surge да изчакат някое намаление. А кой ли знае, може би играта ще бъде допълнена с още съдържание в един момент. Сега... мога да я препоръчам единствено на най-големите Souls маниаци. На тях ще им се понрави може би... но за всички останали – почти сигурно The Surge ще играе по нервите ви и то много.

Коментари
Macks avatar
Macks
01 юни 2017
Тъкмо се бях решил да я почвам, но явно ще я пропусна
Macks avatar
Macks
01 юни 2017
Не съм играл нито една Souls игра, изкушавал съм се, но знам че ще се ядосам много, ако играя някоя от тях и всеки път решавам да пропусна. Иначе the Surge просто ми хареса на външен вид по скрийншотове. Може и да я пробвам като имам повече време.
nightwarrior avatar
nightwarrior
01 юни 2017
Ако си на РС, пробвай "демото". Пробвах тракер едишъна и реших да я взема, засега не съжалявам. Просто не очаквай Souls игра. Ако си малко скилнат с доджванията от Souls игрите, ще си като у дома си. Има си и система за контра атаки, която донякъде замества париранията, слава богу бекстаба си е тук, макар че е с една идея по-тегаво да го направиш. Играта не е никак лоша, вероятно и Псето затова казва, че не е точно за червено. Атмосферата и сетинга ме радавт. Далеч е от goty, но за мен е приятна игра. И за хардкор Соулс фенове я препоръчвам, ако не сега, когато я завъртят със сериозна отстъпка. Но ако имаш вариант да я пробваш и да си прецениш, действай.
jorjo67 avatar
jorjo67
02 юни 2017
Честно да си кажа дръпнах я пиратска, колкото да я пробвам. Играта можеше да бъде ок ако ги нямаше досадните соулс механики. Според мен в соулс игрите трябва да направят някаква опция с която да можеш да изключваш механиките за умирането, където си губиш всички пари и всички мобове се respawn-ват или поне да сложат нормална save система. Знам, че за много хора именно това е "чара" на този тип игри, но за по casual играчите (като мен) щеше да е много по добре ако ги нямаше тези наказващи механики. Харесвам сетинга на дарк соулс, но просто не мога да се насиля да превъртя която и да е от игрите, защото ми се късат нервите .
nightwarrior avatar
nightwarrior
02 юни 2017
Кое харесваш в сетинга на Dark Souls?

Според мен промяната на механиката до степента, която искаш не просто ще скопи играта, а ще промени изцяло атмосферата и геймплея. Тогава това няма да са соулс игри, тук не говорим просто за чар, всичко това би счупило играта. Още повече тук най-малкото имаш и алтернатива - можеш да си сейваш соулса(така де както там се казваше) в нещо като банка.

Не се считам за хардкор играч, но и се радвам, че няма такова кежул влияние върху Дарк Соулс. Точно от мисълта за кежуъл играча пострадаха една камара игри. Щото ако мислиш и за кежуъл и за по-хардкор, то има проблеми в пейсинг и какво ли още не. Тук играта е с една единствена трудност и твоят скил расте заедно с този на героя, който управляваш.

Първият Дарк Соулс за мен е нещо като учебник как трябва да се прави подобна игра. Трудна(на моменти евтино трудна), но дори да нямаш кой знае какъв скил, ако си упорит и имаш поне малко желание да се учиш, ще я превъртиш. Особено първата постоянно те води за ръка(стига да не се опитваш да се дърпаш). Първият бос например, освен че е сложен там като skill check, той е и туториъл и буквално те учи как с лекота да биеш втория(единият от възможните втори) бос. Ако поне малко се научиш да парираш и т.н. не само, че геймплея ще ти е по-лесен - финалния бос става смешен. Ако като умра не става нищо различно от това да си лоудна стария сейв къде ми е мотивацията да се уча? Защо ми е да обмислям стратегия за даден бос? Защо ми е да опитвам да бия invader?

Риска да загубиш скъпоценните души, опасението, че отново трябва да минеш през труден противник - всичко това допринася за усещането, атмосферата, които са неизменна част от играта.

Сори, ако тонът ми изглежда малко по-остър. Не е това идеята, просто мисълта ми е да обясня защо реално това, което искаш би развалило играта не само за играчи като мен, но и за такива като теб

NikoJ avatar
NikoJ
06 юни 2017
ИГрата изглежда интересно ама тия дървени анимациии и как героя ти се върти като закован глобус е просто покътително visual breaking шит !
jorjo67 avatar
jorjo67
23 юни 2017
Та, да отговоря с голяма закъснение . Харесва ми дизайна на босовете, мобове и тн., а и enviroment-а си е доста добре направен с разни скрити местнеца. Историята трудно се разбира, но ако се поразровиш е доста интересна. И нямам нищо против трудността, но ме дразни, че когато умра трябва да минавам отново през всички пичове, които съм убивал вече 10 пъти и накрая мога да си изгубя парите. Просто ми става досадно след известно време. :/
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл