hategame logo
A Plague Tale: Innocence с ново видео
пуснато на 29 април 2019 от pseto
a plague tale
A Plague Tale: Innocence се сдоби с ново видео. Него можете да видите под статията, като ни показва 8 минути геймплей.

Както бихте се уверили виждаме една секция от играта без прекъсвания, която ни показва какво можем да очакваме от нея. Общо взето имаме тъмно средновековие в началото на Стогодишната война, в което главните ни герои трябва да оцелеят – в разгара и на нашествие от плъхове, и на чумата.

Атмосферата определено изглежда добре – но дали A Plague Tale: Innocence ще си струва? Предстои да научим на 14 май. Тогава играта ще е налична за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
vldir avatar
vldir
30 април 2019
Само като видя focus home interactive и не ме надъхва нещо. Няма значение дали издател и разработчик игрите им страхотен потенциал, но няква дървения излиза накрая.
LethianDream avatar
LethianDream
30 април 2019
Не са лоши Фокус, фокусът при тях е повече върху историята, харесвам им нещата - Техномансърът и The Council например. Имаха и една много яка игрица за PS3 - нещо за Марс беше. Така че на Приказката за чумата ще се хвърля още на премиерата.
Freenod avatar
Freenod
30 април 2019
Заинтригувах се ,но ще изчакам ревютата.
pseto avatar
pseto
30 април 2019
Приличен разпространител са си Focus Home, наистина някои от игрите са дървенки, ама пак ми допаднаха като The Technomancer и Bound by Flame. The Surge има прилична бойна система и поведение като цяло (макар че проблемите му за мен бяха други), Styx си е страхотно средно по размер заглавие. Общо взето силно се справят, тъй че тук дано да е окей ситуацията.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл