hategame logo
Agents of Mayhem с първи геймплей
пуснато на 15 юни 2016 от pseto

Първо по-дълго видео за Agents of Mayhem – новата игра на студиото Volition, което познаваме със Saints Row вселената - се появи в интернет. Геймплеят е с дължина от 17 минути, като малко познания по английски няма да ви дойдат излишни – имаме коментар на един от разработчиците какво виждаме.

Като цяло в Agents of Mayhem ще можем да избираме три агента, с които да играем в едно и също време. В основата на геймплея ще е постоянната им смяна, за да се възползваме от положителните страни на всеки от тях.

Научаваме също, че агентите в Agents of Mayhem ще са повече от три броя – именно толкова ни бяха представени по-рано този месец. Виждаме и четвърти персонаж – индийка, която има лък, с който да унищожава противниците си.

Самият геймплей е доста бърз, като нон-стоп има десетки противници на екрана, с които трябва да се справим. На моменти Agents of Mayhem прилича дори на Diablo от трето лице с безспирния екшън.

Но дали отвореният свят, който ни се обещава ще има достатъчно неща за правене? Дали геймплеят няма да става скучен прекалено бързо – нещо, от което по традиция страда Saints Row серията? Вероятно това са основните въпроси, които можем да си зададем сега.

Иначе Agents of Mayhem очакваме по някое време догодина. Платформите са обичайните – PC, Xbox One и PlayStation 4.

Коментари
milioner4e avatar
milioner4e
15 юни 2016
Saints row с друго име.
pseto avatar
pseto
15 юни 2016
Общо взето, но поне геймплеят изглежда доста по-динамичен.
NikoJ avatar
NikoJ
15 юни 2016
Скука !
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл