hategame logo
Акционерите в Nintendo несигурни в Wii U, акциите на компанията падат
пуснато на 11 юни 2011 от pseto
nintendo wii u
Сещате ли се за Wii U? Новата платформа на Nintendo, която се отличава поне към момента с особено неудобен на външен вид контролер... и толкоз? Явно акционерите в компанията не са много сигурни, че той ще е успешен, като след неговото представяне акциите на джапонките са паднали с 5.6% вчера, а пък онзи ден – с 4.6% (общо 10.2% за 2 дни).

Аз също съм съгласен с онези, които са направили това. Оригиналното Wii беше успешна концепция – няма да си кривя ташаците и да отричам това. Успешна и оригинална, макар и дебилна от моя гледна точка.

Wii U? Хардуер, идентичен с този на Xbox360 и PlayStation 3, както и джойстик с 6.2-инчов тъч екран в средата... wtf? Това е пълно безумие. Мене от стандартните УДОБНИ джойстици ме болят ръцете след някой маратон, какво остава за това недоразумение, дето едва ли може да се играе повече от 1 час на него.

Общо взето, Nintendo нещо им се случва напоследък – първо 3DS, дето ти скапва очите като за последно, после пък тоя топуз, дето не можеш да играеш повече от час с него. Странно.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл