hategame logo
Ninja Gaiden: Master Collection излиза за PC… със скандален порт
пуснато на 10 юни 2021 от pseto
ninja gaiden master collection
През годините сме виждали какви ли не фрапантни PC портове на конзолни игри, но изглежда Koei Tecmo се опиват да спечелят приза за най-лош такъв с Ninja Gaiden: Master Collection. Колекцията вече се продава за компютри, излизайки днес, като има куп проблеми.

Първият и основен? Няма никаква поддръжка на клавиатура и мишка! Ако искате да играете колекцията ви е нужен джойстик, в противен случай не можете да направите абсолютно нищо.

Заедно с това колекцията няма никакви графични настройки. Да, точно така – никакви. Възможна е единствено смяна на резолюцията, която се случва ръчно чрез влизане в настройките на играта в Steam и изрично въвеждане на една от трите опции – 720p, 1080p и 4K. Автоматично Ninja Gaiden: Master Collection избира 1080p или 4K според конфигурацията ви (тоест 720p е един вид „скрита настройка“).

Естествено фреймрейтът е заключен на 60 кадъра без опция да се промени. Освен това Ninja Gaiden: Master Collection винаги стартира в прозорец и трябва ръчно да активирате цял екран.

Цялото това удоволствие ще ви струва 45 евро в Steam… една доста солена цена за подобен недовършен продукт.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
10 юни 2021
Май най-добре да разцъквам версиите за Vita в такъв случай.
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 юни 2021
Aз се чудя за суича, ама двойката има малко пикселизиране в една части от играта защото сваля автоматично резолюцията, за да държи кадри.

С РС порта очаквах да е счупен с оглед предишните им портове, но не очаквах да е чак толкова зле.

LethianDream avatar
LethianDream
11 юни 2021
Кой нормален човек би играл на супер-бърза игра като Нинджите или Devil May Cry с мишка и клавиатура? Не го разбирам това.. Иначе, респект за порта, така се взимат едни пари, без да правиш нищо И ревютата в Стийм са Mixed, което е още по-голям смях, вместо да ги вкарат в кучи гъз..
@Pse, на промо е в момента, само за 36 евро
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 юни 2021
Не съм съгласен, че с мишка и клавиатура не можеш да играеш бързи игри. Аз не би а играл с тях, но вероятно доста биха. Проблемът по-скоро е, че дори елементарни неща като навигиране из менютата не е позволено доколкото видях.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
11 юни 2021
@Lethian, има ли желание има и начин. Който няма или не го кефят джойстици, може да го прави, зависи от човека изцяло. Интересно ми е обаче, дали ще го свалят от Стийм. Голяма подигравка излезе тоя порт.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл