hategame logo
ArenaNet имали планове за Guild Wars 2 „с години напред”
пуснато на 23 април 2012 от pseto
guild wars 2
Разработчиците от ArenaNet не просто в момента се трудят яко по завършването на Guild Wars 2, но и същевременно обмислят сериозно и голямата картина относно играта. Това разкрива главният вицепрезицент в компанията Рандъл Прайс.

„Може и да не осъзнавате това, но в момента ние имаме планове за разработка буквално за следващите няколко години”, казва в скорошно свое интервю той. „Ние пускаме услуга, а не кутия, която продаваш и тоав е всичко. Имаме години на яка, удовлетворяваща работа пред нас”, добавя Прайс.

Евалата. Какво друго повече да кажа. Оригиналният Guild Wars наистина си беше „услуга”, а не просто игра, която купуваш един път и край. Поне откъм честота на пачовете и баланс, едва ли някой можеше да се оплаква. Естествено, проблемите за соло играчите като мен си ги имаше – малко PvE съдържание, както и доста недоклатени арени за по-малко от 4-ма човека (всъщност, такива нямаше, само възможността да контролирате 3 бота плюс себе си, която за мен си беше и все още е чисто недоразумение).

Все пак, нямам търпение да дойде Guild Wars 2 – продължението на любимото ми MMO. Все още обаче няма дата на излизане за играта, като това е възможно да се случи дори и в края на 2012-та...

...нищо. С Diablo III ще има какво да ми отнема цялото свободно време, докато не се появи и Guild Wars 2. И тогава мисля, че ще мога спокойно да абдикирам от реалния си живот!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл