hategame logo
Assassin’s Creed III с версия за Wii U, кооперативен режим
пуснато на 08 март 2012 от pseto
assassin's creed 3
Assassin’s Creed III ще се сдобие с версия за Nintendo Wii U, съобщава Ubisoft в началото на тази седмица малко след официалното представяне на играта. Така поредната част от серията ще е налична за 4 основни платформи, останалите от които са класическите PlayStation 3, PC и Xbox360.

Освен това, бива съобщена и друга новина – този път в играта ще е наличен и кооперативен режим, наред с наличното в Brotherhood и Revelations мулти, в което има множество режими за заколване на други играчи. Или с други думи, наистина Assassin’s Creed III ще има почти всичко.

Иначе, при официалното представяне станаха ясни някои неща, които изтекоха в нета още в края на миналата седмица. Играта ще е с 2 пъти по-голям бюджет от Reveleations, ще се разработва от всичко на всичко 7 (седем) студиа на Ubisoft, основното от което е клонът им в Монреал. Главният герой ще се казва Конър, като ще е наполовина индианец, наполовина британец.

Все пак, има една адски интересна игра – ще е наличен нов енджин. Макар че не съм много сигурен дали под „нов енджин” не се има предвид подобрена версия на наличния досега, по-скоро бих заложил на това.

Въпреки всичко, Ubi обещават подобрено AI (алелуя!!!), подобрена графика и модели на персонажите.

Assassin’s Creed III ще се появи на пазара на 30 октомври тази година, като ще е адски интересно да видим дали наистина ще е толкова добър, колкото изглежда на книга.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл