hategame logo
Assassin’s Creed IV: Black Flag безплатен
пуснато на 05 декември 2017 от pseto
black flag 5
Assassin’s Creed IV: Black Flag ще може да бъде свален безплатно следващата седмица. Промоцията е валидна от 11 до 18 декември, като е подарък от страна на Ubisoft към геймърите по повод на коледните празни.

Предложението е съвсем стандартно за компанията. Имате седмица, за да влезете в услугата Uplay и поискате безплатната игра. След изтичането на 18 декември тя ще си остане в библиотеката ви за вечни времена.

При положение, че говорим за една от най-добрите игри в серията, то офертата никак не звучи зле. Всъщност и в момента също има предложение в Uplay.

Ако се насочите към услугата още сега ще можете да си свалите World in Conflict. Стратегията ще е налична за сваляне до 11 декември, когато ще бъде заменена от Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Коментари
Skygleam avatar
Skygleam
06 декември 2017
Наистина е една от най-добрите игри в поредицата. Даже е единствения, който си преордърнах и не останах разочарован. Освен това, компа ми тогава беше много трагичен и се наложи да играя на минимум с конзолен fps, но това не повлия на цялостното изживяване.
Безспорно много добра игра.
igra4 avatar
igra4
06 декември 2017
Много бъгава игра, не си заслужава и без пари да се взима.
sauron93 avatar
sauron93
06 декември 2017
Може да се вземе да се поцъка мултиплейър .Може би най-добрия асасин след оригинс .
darkblue avatar
darkblue
07 декември 2017
Една от добрите части , заслужава си.
Veluvian avatar
Veluvian
07 декември 2017
Атмосферата е твърде далече от оригиналната идея, но въпреки това, Black Flag е велика игра със страхотна история и доволна продължителност. Единственият минус е, че не толкова беше отдалечена от идеята, напротив, даже си я играх просто като самостоятелна игра, минусът по скоро беше леко баналното лошо AI на противниците, но това са бели кахъри в резултат на силното съдържание, което предложи. Като цяло според мен по - фанатичните фенове на поредицата държат добрата формула за такава игра да започва със силно присъствие на главния персонаж, иначе ако липсва, всичко друго е без значение, както стана с Unity например. А Едуард е наистина култов герой с уникален характер.
vldir avatar
vldir
07 декември 2017
Преди додоха AC3, Watch Dogs и сега AC4.
pseto avatar
pseto
08 декември 2017
Добър си беше Black Flag, макар че аз почти нищо не помня от "наземната" част вече. Само с корабите се разхождах и като трябваше наистина да съм пехотинец се движех извън кораба. Отдалечиха се от идеята, ама поне беше свежа играта... а следващите бяха яко в грешната посока. Unity, Syndicate...

Чудя се дали корабите няма да се върнат в Assassin's Creed Origins. Нещо ми подсказва, че ще има стендалоун ексапнжън с Ая с акцент на корабите. Дано!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл