hategame logo
Assassin’s Creed Odyssey излиза през октомври
пуснато на 12 юни 2018 от pseto
assassin's creed odyssey
Assassin’s Creed очевидно ще се завърне с пълна сила към ежегодния си пазарен модел. След като през 2017-а – след малка почивка – видяхме Assasisn’s Creed Origins, то тази ни очаква и Assassin’s Creed Odyssey.

За какво става дума?

Очевидно за пореден път в серията няма да имаме завръщащи се главни герои в основни издания. Явно това беше привилегия единствено на Ецио Аудиторе. Тук ще имаме нови персонажи.

Които са два броя – Алексиос, който можем да видим от видеото под статията, а също и Касандра. Те са наследници на Леонид, като за пръв път в Assassin’s Creed серията ще ни предложат различен сюжет в зависимост от това кого изберем.

Действието пък ще се развива 400 години преди събитията в Assassin’s Creed Origins през Пелопонеските войни. Както вероятно бихте се уверили „добрите“ изглежда ще бъдат Спарта, тоест предци на асасините, а пък лошите – атинци. Естествено ситуацията може и да е различна, но както бихте се уверили заемките от филма 300 в трейлъра са почти срамно много.

Относно Assassin’s Creed Odyssey е известно, че ще бъде пълнокръвно RPG. С други думи механиките, представени ни в Assassin’s Creed Origins ще бъдат задълбани. Но въпросът е... дали ще са налични достатъчно новости?

Дали геймплеят ще е свеж или ще се усеща отново като копи и пейст – онова, което вкара Assassin’s Creed серията в големи проблеми?

Отговорите – на 5 октомври. Тогава чакаме играта за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
13 юни 2018
Изтрит коментар
Veluvian avatar
Veluvian
13 юни 2018
Добре изглежда, но абсолютен копи пейст. Истинският асасин дето отдавна трябваше да се сетят да направят го виждаме сега в представянето на Ghost of Tsushima!
vldir avatar
vldir
13 юни 2018
Значи тоя път ще водим диалози?
Veluvian avatar
Veluvian
13 юни 2018
Доста странни интелектуални кражби се случват с концепциите на новите игри, които видяхме на Е3 сега. AC Odyssey прилича на Witcher с тия диалози и тия отворени светове, новият Tomb Raider прилича на Metal Gear Solid: Snake Eater, тази Skull and Bones пък си е същински пиратски Assassin's Creed...
pseto avatar
pseto
14 юни 2018
Те диалозите ако нямат някакво особено влияние върху света - кел файда да се водят? От типа на "избери това, онова или другото" и в крайна сметка всичко е еднакво.

Също така ми е интересно как вече ще обясняват какво се случва смислово. В Origins уж зараждането на асасини и тамплиери, сега се връщаме още назад... вече не знам как ще представят и тогава скритите остриета. Доста хаотично започва да става всичко откъм сюжет, чудят се как да сменят мястото и скалъпват историята на място. Накрая ще видим праисторически хора със скрити остриета.

vldir avatar
vldir
14 юни 2018
Нали щяха да пускат игра на всеки 2 години, а не на 1?
TheAlpha534 avatar
TheAlpha534
14 юни 2018
Очeвидно са си промeнили мнeниeто.
pseto avatar
pseto
18 юни 2018
Видяха, че Origins е успешен и пак са стеснили графика. Нищо ново. Макар че уж две студия успоредно правят Assassin's Creed... но все пак именно това беше основният проблем досега.

Абе, бизнес като бизнес. Това е истината. Особнео и след като спасиха кожите от Vivendi очаквам пълно завръщане към миналите им порядки.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл