hategame logo
Assassin’s Creed Rogue с ремастерирана версия
пуснато на 12 януари 2018 от pseto
assassin's creed rogue 11
Assassin’s Creed Rogue ще се сдобие с ремастерирана версия през пролетта на настоящата година. Новината идва от Ubisoft, а пък под статията можете да видите и тийзър по случая.

Датата на премиера е 20 март, а пък платформите – PC, Xbox One и PlayStation 4. Засега не знаем какво точно повече ще видим за компютри, но пък ако случайно имате подобрените PS4 Pro или Xbox One X ще можете да цъкате приключението в 4K.

Що се отнася до стандартните модели на двете платформи, там резолюцията е 1080p.

Самият Assassin’s Creed Rogue видяхме през 2014-а за конзоли и следващата година за PC. Заглавието дебютира минорно в комплект с Assassin’s Creed Unity, но получи доста добри отзиви. Няма как да пропуснем и да отбележим друго – Assassin’s Creed Rogue бе дело на нашенците Ubisoft Sofia, поради която причина успехът на заглавието може единствено да ни радва.

Коментари
vldir avatar
vldir
14 януари 2018
За PC пък къф ремастер ще му правят? Дали ще е безплатен като я имам в uplay или пак ще искат пари за едно и също.
Macks avatar
Macks
14 януари 2018
Най-много да е намалена цената, за безплатна - едва ли.
Macks avatar
Macks
14 януари 2018
Най-много да е намалена цената, за безплатна - едва ли.
TheAlpha534 avatar
TheAlpha534
14 януари 2018
Наскоро я прeвъртях. По-добра от Unity, но прeкалeно кратка. Да видим какво щe направят тук.
rosniak avatar
rosniak
14 януари 2018
В момента играя Unity- малко се съмнявам Ubi да пуснат друг такъв Ac.... и под друг такъв искам да кажа толкова слаб във всяко отношение....
pseto avatar
pseto
16 януари 2018
Някога, ако имам време, каквото тотално нямам, бих изиграл Untiy да го видя как е без цялата счупения. На мен не ми се стори чак толкова зле. Просто беше... един такъв никакъв, бездушен, въпреки че се загатнаха силно част от нещата, които се реализираха в Origins. Ама като цяло още тогава се видя нуждата от почивка, въпреки че тя дойде чак след Syndicate.
rosniak avatar
rosniak
16 януари 2018
Някога, Явка, ако имаш време, играй по-приятна игра. И това ти го казва човек, който играе и има всички AAA Ac игри ! Не си заслужава времето ! Ще я превъртя само заради името и заради традицията да ги въртя, но (за момента) е един от по-слабите AC игри !
pseto avatar
pseto
25 януари 2018
Дам, едва ли ще я играя. Пък и реално - по-добре да се прекарва време пред по-струващите си игри от серията.
Veluvian avatar
Veluvian
15 януари 2018
Как мина това време, вече и римастър на Rogue... все едно вчера излезе, за Dark Souls разбирам, ама това
pseto avatar
pseto
16 януари 2018
Според мен Ubisoft просто се опитват да пушнат Rogue да запише някоя и друга екстра продажба, понеже имаше хубави отзиви и има потенциал да се харчи още. Поне това е моето обяснение за този ремастър.

Иначе да - файда за PC - никаква. То и за конзолите е малко спорно, ама там поне може да се оптимизра малко. Ще видим Digital Foundry ако направят сравнение какво ще кажат.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл