hategame logo
Assassin’s Creed Valhalla – видео за бъдещото съдържание
пуснато на 21 октомври 2020 от pseto
assassin's creed valhalla
Assassin’s Creed Valhalla очакваме скоро – в средата на ноември. Но пък вече има планове за развитието на играта и след това. За тях можете да научите повече от видеото под статията.

То ни рекламира съдържанието на сезонния пропуск на Assassin’s Creed Valhalla. От видеото научаваме, че първото голямо DLC в заглавието ще ни отведе в Ирландия, където ще изследваме мистериозен друидски култ.

Следващата по-мащабна добавка пък изглежда по-интересно. Тя ще ни пренесе в днешна Франция или по-конкретно – викингската обсада на Париж през 845 година. Тази добавка ще излезе през 2021-а.

Заедно с тези две DLC-та, които могат да се купят и отделно, ще е налично и ексклузивно съдържание, ако си купите сезонния пропуск – мисия с Беоулф.

Asssassin’s Creed Valhalla ще излезе заедно с PlayStation 5 – на 12 ноември в Северна Америка и на 19 ноември в Европа.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
22 октомври 2020
Направи ми впечатление частта, където казват че тва е един вид "1-вата година" (3:15-3:20). Дали пък няма да видим и "2ра година", догодина с 2ри season pass и без Assassin's creed в 2021, което пък (май?) си противоречи със слуховете (?) от преди известно време, че ще има Asassin's creed и през 2021 и че серията ще си вземе почивка през 2022?
А и времето на излизане на тези експанжъни ми звучи бая разхвърляно напред във времето- чак пролетта на 2021 за първият (справка- LOFD за Одисеята излезе на 4ти декември, а Одисеята- на 2ри октомври, т.е. 2 месеца). Валхалата излиза след има/няма 2 седмици, а първото голямо приключение/допълнение- чак след едно 5/6 месеца. Дали не са се отървали от епизодичната идея, или им трябва повече време да го разработят?
LethianDream avatar
LethianDream
22 октомври 2020
Рос, не забравяй, че вилнее вирус и почти всички на запад бачкат отдалечено, което забавя сроковете спрямо игри и DLC-та, излизали през 2019 година. Епизодичната идея им е идеална, вместо да ти пускат цялата игра, ти я режат, за да плащаш лайна като Season Pass. 1-ва година се има предвид обикновено за първи сезон за някоя игра, а може и да си продължат с DLC-та за Валхала през цялата 2021, нищо че ще излиза друго издание от серията..мен лично ме съмнява, че 2021 ще се нормализира, така че нищо чудно да пропуснат точно 2021 и да изкарат следващия Асасин през 2022..Ще видим
rosniak avatar
rosniak
22 октомври 2020
Те че работят отдалечено хич им не пречи да дръпнат играта 1 седмица преди Cyberpunk 2077 ( предишната дата май че беше 2 или 3 дена преди Cyberpunk 2077). Другото- част от безплатното съдържание е обявено да излиза след 2рият експанжън. Да оживеем, пък ще видим!
pseto avatar
pseto
24 октомври 2020
Вероятно ще има и втори сезонен пропуск. Не мисля, че е нелогично дори и да излезе нова игра да има още съдържание за старата (поне на мен ми звучи окей).

Това за Асасин догодина - за мен е лоша идея. Ся ще поживеем и ще видим, ама не мисля, че ще са успели да разнообразят достатъчно концепцията. Вероятно пак ще го играят лисици Ubisoft, ако има критики към играта ще кажат - "А, ние ви слушаме, няма да пускаме 2021-а". Ако всичко е наред... ще пуснат.

Ама да, Lethian е прав, че сроковете ще се забавят. Във всичко. Най-малкото човек като си е вкъщи няма толкова преработване. Както и да те следят, друго си е някой да ти сипва сол на главата. А и вкъщи можеш да си пуснеш 5 лаптопа, 3 порна на голям екран, да си правиш каквото ти е кеф. В офиса понякога работя постоянно, защото нямам какво друго да правя.

vldir avatar
vldir
22 октомври 2020
Аз след като я изиграя след това няма да ми се играят длц-та. Ще съм забравил за кво иде реч. Със всички игри съм така.
Peshp avatar
Peshp
22 октомври 2020
Поради тази причина, ако ми е харесала играта, след като излязат всичките и експанцъни, след 1-2 години я преигравам и тогава DLC-та.
pseto avatar
pseto
24 октомври 2020
И аз рядко играя DLC-та в последните години. Само по изключение понякога. Ама и като гледам повечето не са нещо особено.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл