hategame logo
Директорът на Assassin's Creed Valhalla напуска
пуснато на 28 юни 2021 от pseto
assassin's creed valhalla 21
Ерик Баптиза, директорът на Assassin's Creed Valhalla, е напуснал Ubisoft. В бъдеще той ще работи в EA и по-конкретно студиото им Motive.

Интересното в случая е, че за разлика от други подобни високопрофилни напускания, в случая Баптиза не засипва с комплименти Ubisoft. Всъщност и той, и френската компания са съвсем мълчаливи. Което намеква, че може би раздялата не е била съвсем по взаимно съгласие?

Самият Баптиза прекарва 16 години в Ubisoft. Той има ключова роля в своеобразното прераждане на Assassin's Creed серията, като беше директор на отличния Assassin's Creed Origins. Но явно след толкова време е преценил, че има нужда от разнообразие.

Иначе в момента не знаем по какво точно работи EA Motive. Това предстои да бъде обявено - но е сигурно, че компанията се разширява откъм талант. Немалко от който е от Ubisoft. Всъщност компанията се оглавява от Джейд Реймънд, една от водещите личности при зараждането на Assassin's Creed серията.

Коментари
voxy avatar
voxy
06 юли 2021
Правилно са го разкарали, псоледният AC е с ужасно недъгава файтинг система, интересно как са го постигнали при положение, че в предния беше идеална, а тук са дали яко назад в развитието. Т.е. не стига че имат готов темплейт, по който правят играта си, ами да вземе да омажат толкова сериозно нещата.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл