hategame logo
Assassin’s Creed Valhalla е най-успешната PC премиера на Ubisoft
пуснато на 18 ноември 2020 от pseto
valhalla 2
Assassin’s Creed Valhalla е най-успешната премира за PC на Ubisoft – не само ако говорим за Assassin’s Creed франчайза. Това сподели френският разпространител по-рано през седмицата.

Както се случва често напоследък точни числа не биват разкрити. Но пък научаваме, че магазинът Ubisoft Connect на компанията е имал сериозна роля в записаните рекордни продажби на Valhalla. Освен това играта е налична и за Epic Games Store, но не и Steam.

Последното е част от скорошни ходове на Ubisoft, които пускат игрите си само за своя магазин и този на Epic. Но явно игнорирането на Steam не вреди на продажбите - напротив.

Asssassin’s Creed Valhalla засега получава положителни отзиви, но пък има и критики за технически проблеми – както за PC, така и за конзоли (особено по-старичките PS4 и Xbox One).

Коментари
sClass avatar
sClass
18 ноември 2020
Не я коментират много по форумите. Все едно не е излязла.
HighFist avatar
HighFist
18 ноември 2020
sauron93 avatar
sauron93
18 ноември 2020
Даже ме мързи да гледам 5 минутно ревю във нета. Това достатъчно говори колко съм "заинтересован" от играта. Сега повечето чакаме cyberpunk ,предполагам.
pseto avatar
pseto
19 ноември 2020
Абе Cyberpunk 2077 като го отложат и за февруари 2021-а примерно... по-добре да не го чака човек.
vldir avatar
vldir
20 ноември 2020
Стига вече.
sauron93 avatar
sauron93
19 ноември 2020
Ми те май бяха излезли със думи от типа че не успявали да оптимизират играта за пс4 обикновената и бокса стария. Не знам би било гадно още веднъж да се отложи. Със сигурност това е игра със големи мащаби. Голяма карта ,графика която е на топ ниво . И затова остарелият слим и бокса С се затрудняват със нея. Предполагам при про-то и Х версията няма проблеми,те са със мощни графически карти.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл