hategame logo
Assasssin's Creed Valhalla с два пъти по-силен дебют от Assassin's Creed Odyssey
пуснато на 12 ноември 2020 от pseto
valhalla male female
Assassin's Creed Valhalla е записал два пъти по-силен дебют от предходното заглавие в серията - Assassin's Creed Odyssey. Това научаваме от прессъобщение на Ubisoft.

Конкретни числа за съжаление липсват. Става ясно все пак, че на 10 ноември, когато Valhalla излезе, два пъти повече хора са се впуснали във виртуалния свят на заглавието, сравнено с дебютния ден на Odyssey. При положение, че предишният Assassin's Creed беше добре приета игра, то изглежда, че викингското приключение има потенциала да се превърне в една от игрите на годината.

Самите Ubisoft пишат подобно нещо в съобщението си. В него те казват, че Assassin's Creed Valhalla е излязъл за 7 платформи - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X и Stadia. Макар че това е било предизвикателство в технически аспект, "пътят за играта е павиран" и се очаква силен празничен сезон за нея. С което определено можем да се съгласим.

Редно е да се отбележи също, че на 10 ноември Assassin's Creed Valhalla не беше наличен за новото конзолно поколение - то стартира вчера с Xbox Series S/X и днес с PS5 (макар че в България ще трябва да изчакаме още седмица до официалното излизане на конзолата - европейската дата е 19 ноември).

Отзивите за Assassin's Creed Valhalla засега също са отлични.

Коментари
Sttark avatar
Sttark
13 ноември 2020
Ти имаш ли намерение да публикуваш ревю за играта?
pseto avatar
pseto
13 ноември 2020
Със сигурност, но кога точно ще дойде... вече не мога да кажа.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл