hategame logo
Atomic Heart с ново видео
пуснато на 30 август 2020 от pseto
atomic heart 2
Atomic Heart се сдоби с поредно видео. Него можете да видите под статията, като ни показва 7 минути неизрязан геймплей. От него можем да се уверим, че заглавието очевидно е доста вдъхновено от System Shock серията.

Виртуалният свят, развиващ се в алтернативна версия на човешката история от началото и средата на миналия век, изглежда супер. Сблъсъците с противници - също са нелоши, макар че би било интересно в бъдещо видео да видим повечко специални умения от страна на героя ни.

А, да, специално се споменава и участието на композитора Мик Гордън в проекта. Той се раздели с id Software след конфликт, но ето, че бързо си намери нова работа.

Atomic Heart засега няма дата на премиера - а очевидно дори не е започнала и работата по озвучаване на заглавието на английски (заради което геймплеят долу е на руски). Платформите са PC, PS4, PS5, Xbox One и Xbox Series X.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
31 август 2020
Лудница изглежда това! Страхотен арт и дизайн!
lyubohar avatar
lyubohar
31 август 2020
Да, очакваме я след 5 години сигурно. Вероятно STALKER 2 ще излезе преди нея
Peshp avatar
Peshp
31 август 2020
ЗА това от колко отдавна го очаквам. Хвана ми погледа още с един клип на някакъв клоун капан. Ама като гледам или да очаквам перфекната игра, или да очаквам че никога няма да я видим.
igra4 avatar
igra4
01 септември 2020
Яко е
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл