hategame logo
Battlefield V с официално представяне
пуснато на 24 май 2018 от pseto
battlefield 5 1
battlefield 5 8battlefield 5 7battlefield 5 6battlefield 5 5battlefield 5 4battlefield 5 3battlefield 5 2

Както и бе планирано Battlefield V беше представен официално. От видеото под статията можете да видите трейлъра, с който ни показана играта, който включва както кинематична сцена, така и малко геймплей.

Както можем да се уверим заглавието ще се развива във Втората световна война. И да, годината е 2018-а, тъй че няма как да се мине и без жени на бойното поле, на които силно се акцентира в премиерния трейлър.

Очевидно е, че графиката отново е адски красива – по традиция за Battlefield серията... но въпросите са други – какво научихме досега?

Откъм сингъл научаваме, че Battlefield V ще следва формата на предходната игра в серията – Battlefield 1. Ще имаме различни епизоди, които ще ни пренасят из различни фронтове на Втората световна, наместо познатите кампании, които ни представят един набор персонажи и тяхно приключение. Ще се залага повече на по-малко популярни локации – също подобно на Battlefield 1.

При мултито ще видим нов режим – Grand Operations, който ще е еволюция от Operations на Battlefield 1. В него действието ще се развива в рамките на няколко виртуални дни, като в зависимост от представянето ни във всеки от тях при следващия ще започваме с повече подкрепления, по-добра военна техника и т.н.

Обещаният battle royale режим в Battlefield V няма да е наличен при премиерата на заглавието. Той ще бъде добавен след това безплатно. Всъщност шутърът изобщо няма да има сезонен пропуск и голяма част от последвалото съдържание за нещо ще е безплатно. По традиция обаче можем да очакваме премиум експанжъни.

Откъм микроплащания – подобни ще са налични, но ограничени само до козметични елементи. Тъй че явно DICE и EA са се получили от скандалите покрай Star Wars Battlefront II.

Battlefield V очакваме на 19 октомври. Платформите са PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
GoD Of WaR avatar
GoD Of WaR
24 май 2018
Едно огромно разочарование, това е моето мнение съдейки по трейлъра. Пак добрите хамериканци и англичани ще спасяват света от лошите немци искащи да завладеят и поробят целия свят. Негри, мощна жена терминатор, японци с катани в открито поле на западния фронт и кой знае какво още ще ни поднесат DICE тая година. Може да ни дадът да играем дори с този пич (напълно исторически вярна история!!! ) - http://www.profi-forex.org/wiki/vasiliy-kurka.html
lyubohar avatar
lyubohar
24 май 2018
Ти някаква друга версия на войната на Западния фронт ли знаеш?
GoD Of WaR avatar
GoD Of WaR
24 май 2018
Различава се от видяното в трейлъра.
sauron93 avatar
sauron93
24 май 2018
Нещо не разбрах този трейлър , отначало започна като стори мод ,после сякаш мина на мултиплейър ,горе някакви фрагове видях ?
nightwarrior avatar
nightwarrior
24 май 2018
Придържат се към реализма виждам. Надявам се на Е3 да пуснат разтегнат трейлър и да покажат истинския злодей в играта - https://i.imgur.com/ouohdUZ.mp4
vldir avatar
vldir
25 май 2018
Само Гералт от Ривия липсваше в трейлъра и джедаите.
nightwarrior avatar
nightwarrior
25 май 2018
При първи поглед си викам "яко, алтернативна история" ама след това ми твърдят, че е нашият WW2...
vldir avatar
vldir
25 май 2018
Ще е джендърска манджа.
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
25 май 2018
Изтрит коментар
igra4 avatar
igra4
25 май 2018
Е прав си, но PC играчите им остава BF V
pseto avatar
pseto
01 юни 2018
Е, в днешно време без политическа коректност няма как да се мине. По-важното е луут кутии няма да няма. Останалото се преживява.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл