hategame logo
Battlefield V с премиум валута
пуснато на 04 април 2019 от pseto
battlefield 5 firestorm 2
Battlefield V се сдоби с премиум валута 5 месеца след пазарната си премиера. Тя се нарича Battlefield Currency, като ще позволи на всички, които се сдобият с нея (срещу реални пари) да си купуват предимно козметика.

Предимно, но не изцяло.

Battlefield Currency ще ви позволи да си взимаме по-фешън дрешки за войниците ни, а също и цели скинове (наречени elite sets), които не влияят на геймплея. Но освен това ще са включени и тъй наречените time savers. Те ще позволяват по-бързо отключване на различни предмети, за някои от които е нужен немалко грайнд.

За щастие екстри като луут кутии няма да има. Явно EA се отказа от тях... ако изключим спортните франчайзи и най-вече FIFA, естествено. Но все пак в подобни случаи можем да се запитаме имат ли място подобни плащания в игри на пълна цена?

Иначе микроплащанията идват малко след пускането на Firestorm – battle royale-ът на Battlefield V. Можем да предположим, че EA са искали да се възползват от прилива на „нова кръв“ в играта, осигурявайки допълнителни неща за купуване.

Самият Battlefield V получи куп критики покрай пазарната си премиера – най-вече за своята недовършеност. Така не е сигурно дали играта ще оправдае очакванията на EA или напротив.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл