hategame logo
Бетата на Counter Strike: Global Offensive отложена
пуснато на 31 октомври 2011 от pseto
counter strike global offensive
Valve не са известни с това, че игрите им се появяват на пазара без никакво отлагане... и към нерадостната тенденция датите на излизане да не бъдат спазвани може да бъде добавен и проектът Counter Struke: Global Offensive.

Очакваната в края на този месец бета ще бъде отложена с неопределено време, като причина за това са отзиви от CS про геймърите. Оказва се, че "имало прекалено много бъгове за оправяне" и било чисто и просто безсмислено да се прави и затворена бета с по-голям брой поканени играчи, тъй като повечето от тях щели да пуснат рапорти за вече известни проблеми в Global Offensive.

Иначе, от Valve разкриват някои детайли за неосъществения тест. Очаквало се в него да се включват първоначално около 10 000 играчи, като на няколко фази след това броят им да бъде увеличен. Основната цел била да се види как ще се справят сървърите на играта и какъв ще е броят на крашовете за геймърите.

Оказва се обаче, че играта не е готова дори за бета тест към момента, като Valve ще трябва да се занимаят още известно време с разрешаването на известните проблеми. Иначе, Counter Strike: Global Offensive се очаква на пазара в началото на 2012 година.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл