hategame logo
Bethesda ще прави S.T.A.L.K.E.R. 2?
пуснато на 31 юли 2012 от pseto
stalker
Пичовете от Bethesda са взели правата за S.T.A.L.K.E.R. 2, твърдят слухове в интернет. Те идват от блогъра Сергей Гальонкин, който се позовава на свои източници от компанията-разработчик GSC Gameworld.

Според тях, Bethesda са се сдобили с бранда S.T.A.L.K.E.R., но с някои ограничения. Американците ще могат да продават свободно играта, но правата за целия мърчандайзинг – филми, книги и т.н. – остават при Сергей Григорович, шефът и основател GSC Gameworld.

Интересно е, че Гальонкин е успял да предвиди по-рано сериозните проблеми около гейм студиото. Или с други думи, неговите източници очевидно са достоверни. Традиционно, от Bethesda отказват да коментират тези спекулации.

Дали всичко това ще се окаже истина? Възможно е. През декември миналата година стана ясно, че студиото GSC Gameworld има сериозни финансови трудности. Въпреки че през януари беше отречено, че то ще бъде закрито... то в последните месеци няма каквито и да е подробности по този казус.

Така или екипът на GSC Gameworld ще функционира под чужда шапка, която да го финансира... или ще бъде съкратен. Поне така най-често се развиват нещата в гейм индустрията.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл