hategame logo
Безплатната версия на Star Trek Online излиза на 17 януари догодина
пуснато на 10 ноември 2011 от pseto
star trek online
17 януари 2012 година. Това е датата, на която Star Trek Online ще се превърне в поредната MMORPG игра, преминала от платения модел към този на микро транзакции.

Засега, този ход се оказа успешен за немалко компании, като DC Universe Online регистрира скок от 1000% в броя на потребителите си след изоставянето на месечния абонамент.

Иначе, Star Trek Online ще бъде изпълнен по стандартния „безплатен” начин. Всички мисии в играта ще са достъпни за онези, които не дават никакви истински пари. Също така, безплатните персонажи ще могат да вдигат максималните нива, носят всички предмети и т.н.

За сметка на това ще има ограничения от рода на създаване на алианси, по-малко слотове за различни герои, недостъпност на пощата в играта, че дори и невъзможност да се чати. Така ще са нужни поне някакви пари, за да е възможно най-добро онлайн преживяването.

Това, разбира се, хич не е толкова зле – при безплатния модел е яко, че винаги имате възможност да вложите едно 10-20 часа в една игра, за да видите дали ви харесва и дали си струва да се плаща... вместо стандартната система, в която давате 100 лева за нещо, което се оказва помия и след това псувате.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл