hategame logo
Безплатните PS Plus игри за август вече са известни
пуснато на 28 юли 2020 от pseto
ps games plus
Последният месец на лятото започва след броени дни, а това означава, че е време да бъдат обявени и безплатните PS Plus игри за него. Които в случая се казват Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered и Fall Guys: Ultimate Knockout.

Едва ли има нещо за казване, ако говорим за Call of Duty. За пореден път игра от серията е част от PS Plus, което не е изненадващо – Activision имат добри връзки със Sony и обикновено новите CoD-ове включват ексклузивни екстри само за PlayStation ревизията на играта. Редно е да добавим обаче, че в случая безплатна ще е единствено кампанията на подобрения Call of Duty: Modern Warfare 2.

Що се отнася до Fall Guys, това е игра с мулти насоченост, която се отличава с шарената си графика и лековат платформинг геймплей. Всяко ниво крие куп предизвикателства, които трябва да избегнем – било то със скачане, заобикаляне и т.н. Около нас има и десетки други хора, опитващи същото, което води до абсурден, хаотичен геймплей.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered може да се играе още днес. Що се отнася до Fall Guys: Ultimate Knockout, за това заглавие ще трябва да изчакате до 4 август.

Коментари
didotk avatar
didotk
28 юли 2020
чух за някви 10 евро или 10 паунда според зависи от абонемента бонус заради 10 годишнината на psplus или е само блъф
igra4 avatar
igra4
28 юли 2020
На случайни акаунти ги дават, не на всички. Сигурно на по дългогодишни събскрайбъри на услугата.
LethianDream avatar
LethianDream
29 юли 2020
Да, в събота бях приятно изненадан като ми влязоха 20 кинта и ги изпуках за Remothered на секундата. Имам PS Plus от около 7 години, така че Играча е прав, сигурно трябва да си навъртял поне няколко години като абонамент, за да получиш този бонус.. Иначе за новите игри- голям флоп, специално Кол ъф Дюти шита не беше нужно да го дават.. иначе другата игрица ще е епична простотия и може да е фън за разцъкване..
nightwarrior avatar
nightwarrior
29 юли 2020
Не мисля, че е за дългогодишни. На мен също ми даде, само че в неделя мисля, а плейстейшън изобщо имам от 3 години. Вярно през цялото време съм с ps plus, ама все пак е доста по-кратък период, знам ли.

Иначе да, този месец пак ме разочарова, даже обмислям дали да не го спра, изтича ми Август годишния абонамент.

LethianDream avatar
LethianDream
29 юли 2020
Е, три години не са малко, сигурно тези с по 2-3 месеца не ги огрява..
pseto avatar
pseto
29 юли 2020
Три години не са малко, да. Аз имам PS4-ка от 2014-а и не съм сигурен дали имам повече от 20 месечни абонамента платени. Като цяло взимам PS Plus само когато играя мулти игра и това е. Като се замисля може би съм преминал границата от 20, даже ми е леко интересно дали ще вляза в промоцията. Ама то те или гледат сумарен брой месеци, за които си дал пари, или по-вероятно - колко непрекъснато време имаш абонамент. Във втория случай има по-голяма логика да се раздават бонуси.
nightwarrior avatar
nightwarrior
29 юли 2020
Всъщност може и така да е. То и малко/много е относително, аз си го представях нещо като твоето 5+, ама и ти дето казваш 3 не е малко В общи линии гадаем, Сони си знаят.
KKND avatar
KKND
29 юли 2020
Аз от лятото на 2016 не съм го спирал и ми е платен за две години напред и нямам ваучер. Така че продължаваме да гадаем
pseto avatar
pseto
31 юли 2020
Това ми напомня как в миналата работа получих един бонус към заплатата, някъде 25% или 30%, в месец, в който нямаше абсолютно никаква работа. 90% чесане на топките, даже взех да се чудя дали няма да ни изпосъкратят половината, толкова нямаше нищо за вършене. Така и не разбрах защо дойде тоя бонус, доколкото говорихме с колеги той е дошъл на случаен принцип - едни са го взели, други не, едни са получили 15%, други 25%, както казах без грам логика, то в конкретния месец аз трябваше да съм щастлив, че изобщо взех заплата. Та може да говорим просто за лотария с тези ваучери и нищо повече.
HighFist avatar
HighFist
30 юли 2020
Не се сещам да е имало по-слаби безплатни игри в PS Plus.
KKND avatar
KKND
30 юли 2020
и аз не се сещам от май месец насам да е имало по - слаб месец
didotk avatar
didotk
30 юли 2020
хаха аз пък юни ми изтече иначе го имах от 4 години поне нон стоп но не го поднових майната им
Rostik79 avatar
Rostik79
31 юли 2020
Само веднъж съм си го пускал плюса за почти две години - само да взема и изиграя Detroit Become Human, иначе почти за нищо не ми е от полза.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл