hategame logo
PS Plus игрите за ноември вече са известни
пуснато на 28 октомври 2020 от pseto
ps plus november
Октомври почти измина, което означава, че е време да научим кои са игрите, които хората с активен абонамент за PS Plus ще получат през ноември. А този път става дума за три заглавия.

Притежателите на PS4 ще получат Middle-Earth: Shadow of War и Hollow Knight. Първата от двете видяхме през 2017-а, а втората - през 2018-а (за конзоли, премиерата за PC се случи година по-рано).

Интересно е, че вече имаме PS5 игра в PlayStation Plus - Bugsnax. Това заглавие ще стане активно на 12 ноември в Северна Америка и 19 ноември в Европа - в дните, в които ще излезе PlayStation 5.

Коментари
bojosan avatar
bojosan
29 октомври 2020
Все едно ги няма.
lyubohar avatar
lyubohar
29 октомври 2020
Hollow Knight е велика metroidvania, тъкмо я почнах на PC-то. Добре, че ми е безплатна, щеше да ме е яд ако я бях купил и после да я пуснат в PS+

Shadow of Mordor не я довърших, така и не ме грабна като първата, но може да си пусна 1 месец PS+ и да ѝ дам втори шанс. Неочаквано силен подбор за мен. Силни и успешни игри, жалко че не са такива всеки месец.

pseto avatar
pseto
30 октомври 2020
Shadow of War и на мен не ми допадна особено и не знам защо, понеже обикновено втора игра от типа "повече от същото" винаги ми харесва. Явно почти винаги, де.

А Hollow Knight само съм го гледал на клипчета... де да знам, сайдскролърите някак трудно се решавам да ги почвам в днешно време. Някак... дърти ми се струват, мисля, че това е единственият жанр, който го усещам така.

lyubohar avatar
lyubohar
31 октомври 2020
Аз се запалих по тоя жанр буквално преди месец с Ori и това ми е втората игра. Преди това и аз си мислех, че не са за мен. То не е точно сайдскролер обаче, няма много общо със Супер Марио примерно Приеми го като двуизмерен Dark Souls с платформинг по-скоро. Поне аз нищо ретро не усещам, а съм доста чувствителен на тема "ретро" игри
sauron93 avatar
sauron93
30 октомври 2020
Mordor-a съм я играл и не е никак лош. Ама дали бих я играл отново ,по-скоро не. Hollow knight бих и дал шанс.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл