hategame logo
Безплатният вариант на MMORPG-то DC Universe Online наличен след няколко дни
пуснато на 27 октомври 2011 от pseto
dc universe free to play
1 ноември. На тази дата ще е възможно просто да си инсталирате DC Universe Online и да започнете да разцъквате, без да е нужно да платите и 1 лев. Цъкалката ще е налична за 2 платформи – PlayStation 3 и PC.

Разбира се, ако предпочетете да разчитате на напълно безплатния модел, ще бъдете ограничени откъм брой супергерои, които можете да направите – само 2, като ще имате по-нисък лимит на максимално количество игрална валута и по-малко слотове за предмети.

Ако похарчите 5 долара за съдържание в играта, то ще се класирате за „Premium”достъп. Чрез него ще получите повече слотове за герои, по-голям лимит за пари и т.н.

Ще е налична и възможността да платите 15 долара месечно – стандартната сума за цъкане на играта. Тя ви класира за „легендарен” достъп, като при него имате възможност да направите 15 героя, получавате над 80 слота в инвентара, както и опцията да създавате собствени алианси (еквивалент на гилдиите в повечето други игри).

Ще е доста интересно да видим каква ще е съдбата на DC Universe Online – съвсем скоро Valve обявиха, че откакто Team Fortress 2 e преминал към модела на микротранзакции, броят на редовните играчи в шутъра е скочил 5 пъти!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл