hategame logo
Безплатният шутър Warface с премиум версия за конзоли
пуснато на 27 май 2020 от pseto
warface breakout
Шутърът Warface се сдоби с нова, премиум версия за конзоли. Тя носи подзаглавието Breakout, като струва 20 евро. Платформите, на които е налична, са PS4 и Xbox One.

В момента Warface Breakout включва 5 нива и един режим - класическото залагане/обезвреждане на бомби, познато ни от времената на Counter-Strike. С времето ще бъдат добавяни и още елементи към шутъра, явно безплатно.

Микроплащания има, но те са изцяло за козметични елементи от заглавието. Или с други думи Warface Breakout е някак "чиста" версия на оригиналната игра, в която можете да платите един път и да знаете, че не е нужно да инвестирате още пари, за да сте ефективни.

Самият Warface се появи през 2013-а, като бе дело на Crytek. Първоначално играта бе налична само за PC, но след това получи версии за PS4, Xbox One и дори Switch по-рано през годината. Покрай финансовите несгоди на Crytek франчайзът бе продаден на руското студио Allods Team, което и в момента е отговорно за разработката на Warface.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
28 май 2020
Цъках я на PC преди години за кратко. Не ме впечатли. Но и аз не съм мерило, понеже не играя много он-лайн шутъри.
По това време май играх повече Dirty Bomb, която ми беше доста по-забавна и имаше интересни карти с множество objectives по тях. .. Хм, сега като се присетих да взема пак да си я инстална да видя дали още се играе....
pseto avatar
pseto
28 май 2020
Аз го играх в самото начало, беше окей за кратко, после се почнаха здраво микроплащания и онези, дето даваха кинти се превръщаха в някакви безсмъртни танкове. Стреляш някого, цял пълнител му вкарваш, тук-таме хедшоти, онзи жив и здрав и те премазва с няколко куршума. Направо като в безплатно MMORPG, ама в шутър формат. Не съм сигурен дали на моменти не беше възможно да нашиеш на някого един хедшот със снайпер и да оцелее от него (и да е нужен втори, за да умре).

Но това новото ако отрежат всички подобни микроплащания може и да е окей.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл