hategame logo
BioWare представи нов Dragon Age
пуснато на 07 декември 2018 от pseto
dragon age 4
BioWare представи нов Dragon Age на събитието The Game Awards. Това се случва чрез кратък тийзър, от който научаваме, че Солас – един от персонажите в Dragon Age: Inquisition, ще се завърне.

За съжаление детайлите относно играта не са много. Знаем, че тя е в съвсем ранен стадий на разработка, както твърдяха и слуховете. Всъщност в момента новият Dragon Age дори не се готви с пълна пара в момента – BioWare са се концентрирали върху Anthem. Но след като онлайн шутърът се появи в началото на идната година студиото ще смени фокуса си.

Или общо взето Dragon Age бе обявен като следващият проект на BioWare. Така ще мине още известно време, докато видим нещо по-значително от играта.

Коментари
vldir avatar
vldir
07 декември 2018
Inquisition много ми хареса.
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
07 декември 2018
Ти сериозно ли?Аз имах чувството,че играя ММО.Е ако харесваш ММО-та е нормално.Геймплея беше забавен понякога,но като цяло аз останах малко разочарован.След Андромеда за мен BioWare умряха.Някога ми бяха любимото студио.
vldir avatar
vldir
07 декември 2018
Не съм играл предните части и нямам намерение да ги играя, но тази ми хареса много. Грам си нямам идея кво е тва ммо, но ми хареса тази част.
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
08 декември 2018
WoW e MMO (RPG),примерно.Иначе Origins си остава най-дбрия DA до сега.
pseto avatar
pseto
08 декември 2018
То това е при Dragon Age, започна се с едно нещо, после двойката беше съвсем друго, а Inquisition - общо взето трето. Заради което отзивите са общо взето полярни. Една част от хората сравняват втората и третата с първата, а при разликите в жанровете е нормално да хейтят. Други не са играли първата (или втората) и играят само последната - в този ред на мисли е нормално да я усетиш като прилична игра.

В един перфектен свят супер различните откъм усещане игри трябва да се продават с различно име или поне като спиноф, понеже Dragon Age 2 тотално няма нищо общо с Dragon Age Origins... по никакъв начин. Ама... марките продават в днешно време и това е.

Veluvian avatar
Veluvian
11 декември 2018
Тоя нов тийзър имам чувството, че ще е с предтекст: "Купувайте яко Anthem ако искате да видите нов Dragon Age"
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 декември 2018
Между другото Anthem беше фън(уикенда тече алфа), разбира се имаше проблеми - сървърите, някои гличави анимации и т.н., но това е алфа, ако фикснат проблемите, вероятно ще си я взема.
pseto avatar
pseto
11 декември 2018
То стига геймплеят да е забавен - защо не. Въпреки че при този тип игри най-важното е ендгеймът. Ако не се лъжа и Destiny, първото, до един момент ми харесваше и изведнъж дойде един безумен грайнд и тогава вече бях пас. Дано тук го направят както трябва. Само че при този тип игри човек няма как да знае, докато не стигне ендгейма. А обикновено началото и средата са силни - отключване на умения, постоянно намиране на по-яки предмети, запознаване с куп чудовища и прочее... тъй че кой знае.

Аз, естествено, ще го играя, де.

П.С. Но да, ако Anthem фейлне - едва ли ще видим някога Dragon Age. Особено и ако не се разработва в момента под пълна пара.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл