hategame logo
Излизат още тийзър кадри от Dragon Age 4
пуснато на 27 август 2020 от pseto
dragon age 4 1
Днес се проведе дигиталното издание на Gamescom, а то бе открито с малко кадри от Dragon Age 4. Тях можете да видите от клипчето под статията.

То е реализирано с малко патосен тон, като виждаме куп разработчици от BioWare, разказващи ни какво можем да очакваме от заглавието. Биват ни показани доста концептуални кадри, но за щастие има и малко такива с енджина на Dragon Age 4.

Те включват както пейзажи, така и анимации от битка на героите ни. Изглежда обаче Dragon Age 4 е в доста, доста ранен стадий на разработка към момента.

Към момента не е разкрито кога можем да очакваме играта. Предполага се обаче, че пълната разработка ще започне след пускане на напълно преработената версия на Anthem, която трябваше да излезе още в края на 2020-а, но това не се случи - а през настоящата година особено много новини по темата също нямаше.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
28 август 2020
Местя си го в другия крачол.
lyubohar avatar
lyubohar
28 август 2020
Ти си се хайпнал направо!
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
28 август 2020
Сърцето иска, но умът не дава. 😂
pseto avatar
pseto
28 август 2020
Аз надежди за нещо като Dragon Age Origins нямам, още с двойката всички отиде в коша. Сега просто стискам палци за сравнително читава игра като цяло. Поне е положително, че екипът изглежда запален, щото има някои клипчета с подобни дневници на разработчиците, в които те изглеждат така, сякаш са извадени от каторгата преди да го снимат.

(Или може би тези на BioWare имат прекалено много свободно време и изглеждат жизнени, кой знае. )

LethianDream avatar
LethianDream
28 август 2020
А не трябваше!
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл