hategame logo
Bombshell от 3D Realms е поредната отложена игра
пуснато на 22 ноември 2015 от pseto
bombshell 4
Пореден ден, поредна отложена игра в гейминга. Този път става дума за Bombshell – новото отроче на студиото 3D Realms, което познаваме предимно с Duke Nukem франчайза. Изометричният екшън досега очаквахме в продажба през 2015 година, но ще има малко забавяне до 29 януари 2016-та.

Причината? Все същата – имало е нужда от повече време за завършване на играта. Студиото Interceptor, което е разработчикът (3D Realms са разпространителите) признава, че в момента Bombshell има прекалено много бъгове и ще е нужно време за изчистването им.

„Първият ни инстинкт беше да пуснем играта в продажба и да поправим всичко в първия пач. Но десет секунди след това осъзнахме, че не можем да третираме феновете си по подобен начин“, пишат от студиото.

Досега видяхме няколко геймплей клипчета от Bombshell, които не изглеждат особено впечатляващо. Най-малко се виждаха явни проблеми с фреймрейта. Но дали всичко ще бъде поправено до края на януари? И дали всъщност играта ще си струва? Засега изглежда малко съмнително.

Коментари
hyper avatar
hyper
22 ноември 2015
"Но десет секунди след това осъзнахме, че не можем да третираме феновете си по подобен начин“ - мисълта, която никога не премина през главите на Rocksteady и Bethesda.
pseto avatar
pseto
22 ноември 2015
Така е... но самият факт, че го казват това на глас означава, че ще има гига много бъгове дори и при новата премиера. Но пък отлагането на игри е явно новата мода - имам чувството, че ако някоя загуби малко скорост при маркетинга и се отлага, колкото да има какво да се каже.
hyper avatar
hyper
23 ноември 2015
Трябва да се генерира шум :S
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл