hategame logo
Borderlands 3 - трейлър за премиерата
пуснато на 10 септември 2019 от pseto
borderlands 3 1
Borderlands 3 може и да не се появи в продажба, но това ще се случи съвсем скоро. Което означава, че е време и за трейлър за премиерата.

Видеото можете да видите под статията, като е съвсем кинематично, макар и с енджина на играта. Под акомпанимента на Queen можем да видим повечето от героите в Borderlands 3, избивайки различни противници, а в края и бос.

Клипчето не ни показва реален геймплей, но вече видяхме достатъчно такъв от заглавието. А и знаем много добре какво ще включва то - много пуцалка и много пушкала, които ще ни се падат от противниците. Все пак Borderlands серията е един от най-популярните луут шутъри.

Bordelrands 3 излиза на 13 септември за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
bobkata.gerov avatar
bobkata.gerov
16 септември 2019
Нещо ъпгрейднали Denuvo-to.
600MB .exe и постоянен ъплоуд от 2мб.
lyubohar avatar
lyubohar
16 септември 2019
Те постоянно го ъпдейтват, но засега не помага Всъщност помага - забавя кракването, което е основната му цел така или иначе.
igra4 avatar
igra4
17 септември 2019
Дано не я кракнат, който не може да си я позволи има ютуб. И аз искам да живея в дворец, ама няма. Бай Ганьо трябва да се научи, да си плаща, така както си плаща за цигари и хляб.
pseto avatar
pseto
18 септември 2019
Целта на Denuvo е да забави кракването със седмица-две. Справи ли се с това е 100% успешен в очите на разпространителя. Защото точно в първата седмица, седмица и половина онези, които се колебаят за играта и ги сърбят ръцете (и са склонни да плащат) ще си я купят. Ако излезе кракната ще я свалят от торентите. Та в тази ситуация Denuvo носи пари. Пък оттам нататък дали колебаещите са доволни или се чувстват преебани е все тая, парите са в касичката. А заклетият пират игра няма да си купи, каквото ще да става, тъй че той е извън уравнението.
igra4 avatar
igra4
18 септември 2019
Е да и тва го има, но както казва божо, колкото и да е странно последните години сякаш народа се опаричи или стана по склонен да си плаща за игри. Според мен тва идва от новото поколение и по младите родители, защото за старото поколение родители, тва е простотия, камоли като дете да им искам пари за игра, най мн да ти купят конзола или най лесното ПеЦе и да теглиш игрички или хакваш конзоли и така нататъка. Мисленето се промени в родителите, оттам и гейминга и порастването на геймърите също. Дълга тема е като цяло
vldir avatar
vldir
21 септември 2019
Много и искат за това DLC
nightwarrior avatar
nightwarrior
21 септември 2019
Затова ми е скип директен.
pseto avatar
pseto
23 септември 2019
Аз не че искам умишлено да скипна Borderlands 3, ама така или иначе има достатъчно за игра... и двойката не е да кажеш, че е останала завинаги в сърцето ми. Тъй че ще видим дали няма да дочакам до Steam-ската премиера.

Ама все пак - милиард приходи, тъй че всичко си е шест за Gearbox и 2K.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл