hategame logo
Bound by Flame е новата ролева ексклузивка за PS3 и PS4
пуснато на 16 февруари 2014 от pseto
bound by flame
Войната между PlayStation 4 и Xbox One се разгаря с пълна сила в последните месеци. Освен хардуерния фронт, на който засега Sony печели убедително, то е важен и софтуерният. А именно – какво количество ексклузивки има всяка от конзолите и колко качествени са те. Поредното подобно заглавие беше представено по-рано през седмицата – Bound by Flame.

Играта ще е ексклузивна за PlayStation 3 и PS4, като можете да видите трейлър от нея под статията. Но за какво иде реч ще се запитате?

Bound by Flame е екшън ролева игра от трето лице. В нея главният герой се казва Вулкан, който бива обладан от огнен демон. В резултат вие добивате куп специални умения, но „трябва да внимавате да запазите човечността си“.

Откъм бойна система, играта изглежда достатъчно зрелищно, макар и да не виждам нищо особено иновативно. Като цяло, имате трите класически класа в ролевите игри – боец, магьосник и рейнджър. Съответно залагащи на грубата сила и битки от близка дистанция, магии или пък стрелба отдалеч/промъкване и пронизване на противниците в гръб с кинжали.

Обещава се, че Bound by Flame ще има богата система за персонализиране на броните и оръжията ви, а освен това ще са налични и петима различни ваши придружители в хода на играта.

Общо взето, заглавието изглежда донякъде интересно. Но поне според мен Bound by Flame ще е по-скоро бързо забравящо се екшън RPG, отколкото нещо повече. Но пък кой ли знае?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл