hategame logo
Bungie с нов франчайз до 2025 година
пуснато на 02 октомври 2019 от pseto
bungie office
Bungie наскоро взе пълния контрол на Destiny серията – от който компанията се възползва, пускайки free-to-play версия на Destiny 2. Но дали студиото обмисля нови франчайзи?

Отговорът е положителен, но явно работа по подобни все още не е започнала. Защото шефът на Bungie Пийт Парсънс споделя, че до 2025 се очаква поне една игра, развиваща се извън Destiny вселената, да се появи в продажба. Което са повече от 5 години – горе-долу времето, за което се разработва една AAA игра днес.

Каквито и да е подробности липсват. Но познавайки Bungie, които са специалисти в шутърите – с Destiny и Halo сериите – вероятно ще видим поредно FPS.

Иначе компанията наскоро се сдоби със солидна инвестиция от азиатския гигант NetEase – 100 милиона долара. Която ще помогне на компанията „да разкрива нови хоризонти“. Дали това не е намек, че сега започва работата по следващ проект?

Тъй или инак Bungie има за какво да мисли в момента. Тепърва се появи новата безплатна версия на Destiny 2, която далеч не е без проблемите си, най-вече в свързаността, които трябва да бъдат изгладени.

Коментари
sdfs avatar
sdfs
02 октомври 2019
Скъсаха с Activision и още първата година се вижда разликата.Оная дебела свиня Боби Котик е най скъпо платеният СЕО от всички компании в Америка.За какво говорим..
igra4 avatar
igra4
03 октомври 2019
Касва да е пак някой ммо боклук.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл