hategame logo
Call of Duty: Black Ops 4 без сингъл?
пуснато на 18 април 2018 от pseto
call of duty black ops 4
Call of Duty: Black Ops 4 е възможно изобщо да не включва сингъл елемент. Именно тази интересна новина започна да циркулира тези дни из виртуалното пространство.

Източници на две големи издания – Polygon и Eurogamer – твърдят едно и също. А именно – разработчиците Treyarch изобщо са се отказали от сингъла и са решили да се концентрират изцяло на мултиплейъра.

Именно акцентът на играта с хора се очаква да омекоти голямата липса. Макар че в последните години сингъл в Call of Duty има колкото да се отбие номера – ясно е къде е силата на серията.

Любопитно е също, че изглежда в Call of Duty: Black Ops 4 е възможно да има и battle royale режим! Както знаете това е голямата мания в гейминга днес... и изглежда Activision се канят да се възползват от нея. Ако слуховете се окажат истина, то зад battle royale ще стои студиото Raven, които познаваме с множество шутъри през годините, включително и класики като Soldier of Fortune… макар че напоследък имат второстепенна роля и действат като спомагателна компания.

Но дали рискът едно Call of Duty без сингъл кампания няма да е прекалено голям?

Коментари
vldir avatar
vldir
18 април 2018
Отдавна COD няма сингъл.
igra4 avatar
igra4
18 април 2018
На никой не му дреме за тоя боклук
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл