hategame logo
Call of Duty: WWII е една от безплатните PS Plus игри за юни
пуснато на 25 май 2020 от pseto
ps plus june
Юни почти настъпи, като това означава, че е време за обявяване на безплатните игри, които ще можете да цъкате цял месец, ако имате абонамент за PS Plus. И една от тях вече е известна - Call of Duty: WWII.

Интересно е, че заглавието ще може да се играе още от утре - 26 май. Обикновено безплатните PS Plus игри стават активни в началото на съответния месец, някъде около пето число. Но ето, че Call of Duty: WWII ще подрани.

Друг любопитен детайл е, че още не знаем коя ще е втората игра в PS Plus. Обикновено те ни биват представени по двойки - но не и сега.

Call of Duty: WWII се появи през 2017 година. Играта се развива по време на Втората световна война - както си личи и по нейното име, като бе дело на студиото Sledgehammer.

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
26 май 2020
Няма да се учудя това да е бонус игра покрай Days of Play и в четвъртък вечер да анонсират още ДВЕ нови игри за юни. Преди година или две така през лятото бяха добавили COD Black Ops III за всички с абонамент за плюса като екстра игра.
nightwarrior avatar
nightwarrior
27 май 2020
Да, и ако не се лъжа пак беше за Юни. Пък и тогава и другите две бяха найс (така де, аз само на XCOM 2 обърнах внимание). Но дори една да е, дано е нещо читаво, че последните месеци са ми тотал щета. И докато за някои може да се спори, че аз съм си виновен - имам игрите вече, то последния месец с тоя фарм симулатор убиха всичко детско в мен.
pseto avatar
pseto
28 май 2020
Тоя фарм симулатор е адски популярен и хората му се кефят, тъй че може би има някаква причина в неговото пускане. Макар че и аз не съм се докосвал до него, някак не ме влече идеята.

Lethian, вероятно си прав, да, сигурно още 2 игри ще пуснат. Аз поне не помня миналата година какво е било, ама може би същото са направили. Те и Activision си имат някакво споразумение относно Call of Duty със Sony и редовно правят подобни промоции.

KKND avatar
KKND
27 май 2020
и големия въпрос е кои ще бъдат другите две игри ? Дано да не е нещо от класата на трактора и сити билдъра (за конзола майко, майко) !
pseto avatar
pseto
28 май 2020
Вероятно точно от такава класа ще са.
rosniak avatar
rosniak
28 май 2020
Е как бе? Тва са AAA заглавия без прецедент в гейминг историята!
LethianDream avatar
LethianDream
28 май 2020
Аз лично очаквам ПЕС-а да дойде след месец-два, сега са убили цената в Стора на 10-15 лева..Да видим този месец какви игри ще пуснат, вероятно ще са индита, въпреки че има слухове за последния GoW..
LethianDream avatar
LethianDream
02 юни 2020
Оказаха се стиснати копелета от Сони, добавиха само една игра - Battlefront II към юнските игри. Пандемията явно и там си оказва влиянието.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл