hategame logo
Call of Duty WW2 с приходи от над милиард
пуснато на 28 декември 2017 от pseto
call of duty ww2 12
Call of Duty WW2 явно може да се окачестви като хит. Заглавието има приходи от над милиард долара от пазарната си премиера насам, обявява Activision.

Не само това, но и развиващата се във Втората световна война игра е и най-успешната от франчайза за новото конзолно поколение. Което не е чак толкова изненадващо, всъщност – в последните няколко години футуристичните Call of Duty-та определено не впечатляваха.

С връщането към Втората световна на последното издание в серията можеше да се очаква подобно положително развитие. Най-малкото феновете на серията призоваваха за подобен ход от доста време. Но от друга страна във франчайза особени новости все още няма.

Call of Duty WW2 все още се усеща като повече от същото – за повече инфо можете да прочетете ревюто в сайта тук.

Коментари
bojosan avatar
bojosan
30 декември 2017
Tоя милиард се явява твърдо потвърждение на факта, че гейминга вече е минал хоризонта на събитието и е изпаднал в безнадеждна черна дупка.Псе,даваш ли си сметка,че с това заглавие ме хвърли в лапите на дълбокото отчаяние и меланхолията, и развали съвсем предновогодишното ми настроение,което и без това не беше кой знае колко приповдигнато ? Сега в главата ми постоянно се върти и не ми дава покой натрапчивата мисъл - колко ли тъп трябва да е човек,за да продължава да купува и играе тая игра ! С всяка изминала година с прискърбие установявам,как едно от малкото малкото неща на този свят доставящи ми удоволствие ,е на път да се изроди в един сурогат,па макар бил той лъскав и комерсиален.Лошото е,че дори и да иска човек трудно може да се откъсне от тая зависимост - гейминга,която според мен се равнява по сила на наркотичната.Много пъти се питам,мазохист ли съм,и защо давам стотици левове годишно за абонаменти и игри,които освем разочарование друго не ми носят ?
Macks avatar
Macks
31 декември 2017
Не е задължително да си тъп, за да си я купиш - стига ти да си 12-годишен. Както каза и псето в ревюто си, винаги ще има нова партида 11 и 12-годишни, за които новият КОД да е първият КОД и да им хареса.
Не се отчайвай от гейминга - пак казвам, в момента той е в разцвет, просто трябва да гледаш с една идея по-внимателно, от доста време насам, когато чуя за ново ААА заглавие, никога не се хайпвам, защото знам, че накрая едва ли ще излезе нещо велико. Изключения има разбира се - има и големи компании, които все още не са опетнени от съврмененната меркантилизация и подчинение на всемогъщия долар (или поне не толкова много, колкото някои други).
П.С Между другото, Световната здравна организация иска да обяви нова "болест" - пристрастеност към видеоигри и да я приравни на пристрастяването към наркотици....пък аз вече си мислех, че го има официално
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл