hategame logo
Call of Duty WW2 отново лидер във Великобритания
пуснато на 11 декември 2017 от pseto
call of duty ww2 8
Call of Duty WW2 е заел първото място в традиционната понеделнишка класация на Chart-Track за шеста поредна седмица. Така заглавието е най-успешното в серията от Call of Duty: Black Ops III насам.

За последно през 2015 година Call of Duty се продаваше толкова добре в страната, но това не е изненадващо – миналогодишният Infinite Warfare разочарова феновете със своето обявяване, а продажбите не бяха според очакванията на Activision.

Естествено в края на годината обикновено големи премиери няма, тъй че е нормално заглавия като Call of Duty WW2 и FIFA 18 да са в челото. Футболната игра на EA се нарежда на втората позиция.

Star Wars Battlefront II пък влиза в тройката, макар че все още не може да се пребори за първото място. И то при положние, че е най-скоро появилата се игра от триото. Като имаме предвид обаче, че новият филм по Междузвездни войни ще се появи тази седмица по кината, то можем да очакваме и скок в продажбите на Star Wars Battlefront II. Именно такова беше положението и с оригиналното заглавие в серията, появило се през 2015-а.

Оттам нататък изненади в десетката няма. Пълният списък можете да намерите под статията.

1. Call of Duty WW2

2. FIFA 18

3. Star Wars Battlefront II

4. Super Mario Odyssey

5. Assassin's Creed Origins

6. Grand Theft Auto V

7. Mario Kart 8 Deluxe

8. WWE 2K18

9. The Sims 4

10. Lego Marvel Super Heroes 2

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
12 декември 2017
Добутах я до средата и сигурно ще я зарежа. Наистина се оказа доста постна. Изглеждаше по-обещаващо в началото. Единственото хубаво е графиката, анимациите и цялостната атмосфера.
pseto avatar
pseto
19 декември 2017
То човек ако знае какво да очаква няма как да се впечатли. Неслучайно казвам във всяко ревю за Call of Duty, че е като правен от някакъв автоматизиран скрипт, а не реални хора. Всичко върви по толкова еднакъв, автоматизиран начин. Ако човек изпуска по 2-3 издания там експлозиите и кинематичните сцени могат да се сторят интересни, ама като си ги гледал много пъти вече е друго...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл