hategame logo
Capcom в страхотно финансово състояние
пуснато на 04 февруари 2019 от pseto
capcom 2
Capcom е в страхотно финансово състояние, научаваме от резултатите за последните 9 месеца на миналата година на японската компания. В тях и приходи, и печалби отбелязват ръст. Основната причина? Monster Hunter: World.

Откъм печалби ръстът е с 92% до 122.4 милиона долара. Що се отнася до приходите – те скачат с 28% до 557.6 милиона долара.

Успешните премиери за Capcom бяха няколко, но най-добрата – Monster Hunter: World. Продажбите възлизат към момента на над 11 милиона, като интересно играта е по-успешна на PC (където се появи с известно забавяне в продажба).

Но какво ли крие 2019-а за компанията? Едно е сигурно – стартът в лицето на Resident Evil 2 е силен.

Коментари
vldir avatar
vldir
04 февруари 2019
Resident Evil 2 много ми хареса. Няколко пъти я врътнах.
sauron93 avatar
sauron93
05 февруари 2019
Ре 2 не е лоша ама не бих и дал 9\10 никога. Просто са я нагъчкали със пъзели,скучни и отнемащи време. Аз не съм играл старата но ввроятно и там е тъй.
Veluvian avatar
Veluvian
05 февруари 2019
По една друга система RE2 би получила почти отлична оценка, именно като игра въплъщаваща концепцията на REMAKE така както трябва да бъде. Иначе обективно погледнато, това е игра, която ще привлече своите фенове, но сигурно няма да е за всеки. И все пак Capcom са положили много труд, за да я полират в детайли, подробни графични настройки за PC и т.н. Честно допреди малко повече от 2 години едва ли бих предположил, че ще дойдат толкова добри дни за японците, направо да не ги урочасам. Дискусионни ще са въпросите: 1. Заслужава ли си цената, като се има предвид, че наистина имаш усещането, че играеш изцяло нова игра 2. И дали ще е редно да се бори за GOTY, като тук сигурно ще стане доста дискусионно в близко бъдеще.
BundyBari avatar
BundyBari
05 февруари 2019
Със сигурност няма да е GOTY. Просто винаги ще попада в сянката на нещо "вече изживяно". Аз много се радвам, че възраждат стари игри по този професионален начин, но реално погледнато годината е едва в началото, тепърва има да излизат хитове с доста по-голяма фен маса и силно лоби в западните гейм медии. А ако дори само една от хайп титаните The Lаst of Us 2, Cyberpunk 2077, Death Standing, излезе тази година, RE2 даже няма да влезе в разговорите. А и Sekiro не трябва да се подценява в никакъв случай, въпреки че също ще e игра не за всеки.
pseto avatar
pseto
05 февруари 2019
То такива си бяха игрите едно време, реално. Аз, между другото, колкото и добри спомени да имам към "доброто славно минало" много ясно помня и нещата, които не обичах. Прекалено многото пъзели и загадки тип пиксел хънтънг или някоя мега нелогична главоблъсканица винаги ме изкарват от атмосферата. Заради това винаги съм уважавал игри тип Half-Life за хитрите, не толкова сложни, но и незабавящи геймплея пъзели.

Ще скоча на Resident Evil 2 скоро... пък да видим. Несъмнено ще я усетя като "нещо ново", поне аз не помня играх ли я някога, дори и да съм я цъкал е било малко.

П.С. В днешно време GOTY... нищо не означава. Има 15 000 издания, медии, всяко от което си излиза със своето GOTYв някоя от стоте си възможни категории. Тъй че всяка една игра може да се позове на десет рандъм медии и да каже "Ей ме, аз съм готито".

darkblue avatar
darkblue
05 февруари 2019
RE 2 , едвам я издържах, тоя тормоз с инвентара не е за мен... или да ми се чупи ножа.... добре че не си я купих
igra4 avatar
igra4
05 февруари 2019
Тоя инвертар е преголям и е направо приказка с 6 слотния в ре0, като помпата заема да слота и менажираш инвертарите на 2 героя и ги управляваш едновременно.
sauron93 avatar
sauron93
05 февруари 2019
Аз също бих се радвал доста на римейкове на РЕ 3 и 4. Впрочем аз станах фен на поредицата от 4ката.

Пак играта не е лоша но не е 9/10 както я оценяват. И двете кампании минават 95 % в полицейското който е на 3-4 етажа и постоянно обикаляш същите места вършейки задачки. Има едни 5 процента в някакви други места. После със Клейър пак обикаляш същите места. Като оценим за римейк доста добре е направено.

И пак играта не е лоша ама е 7-8/10 .

igra4 avatar
igra4
05 февруари 2019
Ре4 може да мине за спиноф, шутър. Истинските ре-та са 0,1,2,3, Код Вероника и РЕ7. Ех таз замунда, как повдигна коментарите за играта.
Enetor avatar
Enetor
05 февруари 2019
Един път и аз да съм съгласен с теб. Точно 4 е просто някакъв си zombie shooter. Със седмицата се върнаха в правия път. Resident Evil е survival horror, а не безмозъчен shooter.
bojosan avatar
bojosan
05 февруари 2019
Еми Замунда я,иначе кой ще даде 100 кинта за петчасово скитане по някакви тъмни коридори и трепане на някакви зомбита с олигофренско АI и физика на падащи чували с картофи.Плюс някакви тегави куестове.С демото си и останах,даже и от Замундата нямам желание да я свалям.
Veluvian avatar
Veluvian
05 февруари 2019
Ясно бе, че колкото и да е велика трилогията, трябваше да бъде адаптирана към развиващите се технологии. Затова например в RE4 Шинджи Миками нямаше нужда да я прави екшън - таеукондо пуцалка, а да е нещо по - близо до горе долу излезлия тогава Silent Hill 3, т.к. със старата камера и танк управление нямаше как да се продължи. Но да, ясно е кои са истинските RE. Не че е лоша четворката де, даже тя и петицата ми допадаха, просто беше различна игра във вселената на RE. 6 вече беше най - гнусното нещо, което излизало.
Enetor avatar
Enetor
05 февруари 2019
Аз все още искам Bojosan да направи един списък с игрите, които са му харесали, защото според мен няма такива. Хейт, хейт и пак хейт. Мнението ти за RE2 дори няма да го коментирам. Простотия след простотия. Пари ли правиш като дойдеш и си изсипеш поредната доза хейт и мрънкане как нито една игра в последните 10 години не става за нищо? Или може би по някакъв начин се чувстваш специален? Като хейтиш поне дай доводи защи нещо не ти харесва. Лутане по коридорите имало..мхм то в класическата щото нямаше изобщо.
lyubohar avatar
lyubohar
05 февруари 2019
За Resident Evil 2 е прав обаче, играта е посредствена в най-добрия случай. Особено ако я играеш едновременно с игра като Bloodborne..."Horror survival"...пфффф, моля ти се
bojosan avatar
bojosan
05 февруари 2019
Кой си ти да да искаш бе ! Oди на майка си у путката бе чикиьо пиянска,на тебе ще ти давам списъци и обяснения,аз да не съм овча глава като теб да изпадам в овчи възторг от всека помия ? Помиярите като тебе да си се кефят на помиите..Ти прочете ли тоя сайт че се казва Хейтгейм бе олигифрен,тва име да ти говори нещо ? А ти боклук мършав да си видял някъде да те коментирам пряко ? Спри да дебнеш отрепко всеки мой пост и да сереш след него, наклон на хуя не можеш да ми даваш щото си много грозен и глупав.
Enetor avatar
Enetor
05 февруари 2019
Първо аз никъде не съм те обиждал по този начин то си показва що за човек си. Второ мен наистина ми е интересно какво ти харесва на теб, защото единственото което съм видял да правиш е да хейтиш. И други хора ти казаха, че е време май да си починеш от гейминга. Трето това, че сайта се казва hategame дебил такъв не означава, че трябва да идваш и да си хейтиш тук за щяло и нещяло без дори да даваш някакви доводи. Ти не търсиш дискусия ти търсиш един спор пълен с обиди и хейт. И разбира се еби си майката Колко съм красив и умен го определят други хора. Със сигурност не съм толкова потънал в гнева си човек като теб.

@lyubohar

Не мога да се съглася, че играта посредствена. Дори и да е такава окей никой не те кара да я играеш. Само не разбирам защо я сравняваш с Bloodborne? Нищо общо.

lyubohar avatar
lyubohar
05 февруари 2019
Естествено, че никой не ме кара да я играя - споделям мнение - it's the internet, no? Иначе двете игри са доста различни наистина, просто се случи да ги играя едновременно и някак си разликата в класите се усети доста силно. Освен това Bloodborne за мен си е хорър игра, така че по хорър частта могат да бъдат сравнявани. Управлението ми се стори ужасно, jump scares не работят върху мен от 2005-та поне, черва и вътрешности също не са модерни отдавна. Това отново е лично мнение. Иначе разбирам, че играта е римейк и трябва да се оценява за времето си. Сигурно ако е бях играл тогава щеше да е различно.
igra4 avatar
igra4
05 февруари 2019
Любо сиг си малък и нямаш опит с такива игри, нормално е да не ги разбереш, освен това сървайвъл хоръра не е за всеки.
toti avatar
toti
05 февруари 2019
сайта все пак се казва hate game така,че хората се придържат към това да има само HATE а иначе играта е супер на който не му харесва здраве да е няма лошо в това...все пак това са просто игри за кеф и разпускане,а не да се джафкате като деца за глупости...
hyper avatar
hyper
05 февруари 2019
РЕ2 ми влиза много свежо с тези олдскуул идеи, които добавят към tension-a, неща като малък инвентар, преценяване как да минаваш из нивата, къде да барикадираш прозорци, приказка е. Не е най-страшното нещо на света, но е приятно тегава атмосфера на моменти. Пъзели има, но не са прекалили, че да ти спират прогреса. Абе за мен са напипали добър баланс. И върви доста мазно на конзола като за тази графика, хвала.

А този коментар в сравнение с Bloodborne не знам как да го приема - по абсолюта случайност цяла неделя цъках BB и вечерта като стана тъмно и тихо с кеф отпрах няколко часа в RE2.

darkblue avatar
darkblue
06 февруари 2019
За времето може да си е била яка игра. Сега не ми направи мн впечатление. ОК, яка графика, добър хорор туй онуй но пак не е кой знай какво. За мен е тъпо да разгадаваш някакви мега пъзели и с схеми в този полицейски участък за да се измъкнеш, не знам... явно инките са жиевеели там и са направили такива схеми . Ходенето на няколко етажа постоянно не ми хареса и то за какво ? за да излезе от този участък. Ти правиш някакви не знам си какви схеми и пъзели, пък зомбитата си влизат ей тъй през прозореца . Както казах това с инвентара не ми хареса, една раница да имаше можеше да носи доста от нещата. Трябва да намираш копчета и с код да отвориш шкафчето а то е със стъклено прозорче.
Тея врати и те със специалните ключове крафтнати от джуджетата . На моменти си мислих че ще срещна някъде пукнала Lara Croft
lyubohar avatar
lyubohar
06 февруари 2019
Нищо не разбираш, малък си сигурно и не схващаш гениалността на играта

Това е иронично, напълно съм съгласен с теб.

darkblue avatar
darkblue
06 февруари 2019
хахахахаах , да да.... язък
igra4 avatar
igra4
07 февруари 2019
Това е сървайвъл хорър не е екшън игра. Второ може би не сте били родени като са излизали тия игри. Трето това че я има в замунда и там теглите всичко и играете, дори и да не е вашия жанр. По тая логика и аз мога да тръгна да плюя по BB и DS, но знам че не са моя жанр. Така че не рупайто всичко което ви спуснат в замунда, тия игри не са за вас, както ония за мен
lyubohar avatar
lyubohar
07 февруари 2019
Ще я пробвам пак след 8 години като чукна 50, барем тогава съм достатъчно зрял за тази класика.
nightwarrior avatar
nightwarrior
07 февруари 2019
Според мен не рискувай, пусни си едно 18 години и закръгли на 60 за по-сигурно.
sauron93 avatar
sauron93
06 февруари 2019
Защо толкова яростно защитавате това подобие на хорър не знам. Капком пари ли ви дават. Играйте я като ви харесва. Не е мастърпийса който медиите казват че е. Игра средно качество и това е.

Лек ден на всички.

nightwarrior avatar
nightwarrior
06 февруари 2019
Предполагам голям фактор играе носталгията. Няколко ревюта гледах и все хора, които са обичали оригинала.

Играта от видяното е пипната, но пъзелите, алогичната история, кампаниите, които дефато си противоречат за мен са минуси, които я отдалечават от мастърпийс. Аз не съм убеден, че и Капком имат такива претенции.

pseto avatar
pseto
07 февруари 2019
Да, явно това си е игра за феновете, изпипана достатъчно, без да се вкарват... хм, излишни модернизации. Аз като намеря време да поиграя кой знае как ще я видя. Вероятно от гледната точка на критиците. Понеже и едно време, и днес хорърите не са баш любимият ми жанр, помня как едно време Silent Hill ми харесваше, ама прекаленото въртене наляво-надясно из разни стаи ме изнервяше и го спирах всеки път. Ама поне днес това не е пречка, в днешно време гайдове има писани за най-големите идиоти (а в края на 90-те с dual up-а чакаш някой сайт да се зареди няколко минути и дори не знаеш куците тогава търсачки къде изобщо ще те зашият, дали ще намериш онова, което ти е нужно или нещо съвсем ирелевантно).


Ся ако се замисля - ако Blizzard направи перфектен Diablo 2 римейк аз ще се изпразня от кеф и всички фенове на играта, ама онези, при които няма носталгия ще видят една дървена реликва от миналото, в която 99% от билдовете се състоят в "сила и ловкост за носене на броните, всичко друго във виталити".

lyubohar avatar
lyubohar
07 февруари 2019
https://www.escapistmagazine.com/v2/2019/02/06/resident-evil-2/

Забавен

pseto avatar
pseto
07 февруари 2019
Не разочарова за пореден път Yahtzee, трябва да му попрегледам последните клипчета, че все забравям да го следя редовно.

Помня едно време как на отиване и връщане от работа го гледах в градския транспорт преди ~8 години и се заливах от смях, а хората ме гледат, сякаш съм улав.

igra4 avatar
igra4
07 февруари 2019
Така е благодарение на новите геймърчета вървехни са батъл роял говната, АПЕКси и тем подобни простотии, купуват фифи и асасини после реват от ЕА и Юбишит.
Излиза РЕ2 ремейк, качество направен, вложен труд, любов към детайла изсипват се батъл роялчетата с замундажииските версии да я плюват, хора който си мислят че са играли сървайвъл хорър игра като слагат в кюпа РЕ4 и РЕ5, които се екшъни с не зомбита. Заблудени хорица които не са чували за РЕ1,2,3,0, Код Вероника истинските сървайвъли, заедно със Silent hill 1,2,3. Почват да квичат за пъзели и инвентар, само да кажа че в РЕ2 ремейка инвентара е песен и преголям с този на РЕ0 На феновете на жанра, приятна игра
nightwarrior avatar
nightwarrior
07 февруари 2019
99% съм сигурен, че lyubohar батъл рояли не играе(в най-добрия случай да е пробвал), bojosan също. За darkblue и sauron93 не мога да кажа. Но нали си имаш някъв филм в главата дето тече, трябва да се движим по сценария... Или са малки(0 логика) или са батъл роял фенове(което пак няма връзка - дори да бяха, сега ще те шокирам, човек може да харесва повече от едно нещо), затова видиш ли не харесват играта, от детството, която гледаш с розови очила.

Хората са се потрудили, факт, ама спри да хвърляш това "любов към детайла", щото един път не го използва на място. Има противоречащи си кът сцени/моменти в играта, plot hole-и по-големи от егото ти. Смешното е, че доколкото гледах, част от тези проблеми отсъстват в оригинала, тоест не, не са изпипали детайлите.

Това, че има игри с по-лош инвентар, не прави инвентара тук добър, що са изкривена представа за аргументация...

lyubohar avatar
lyubohar
07 февруари 2019
Не, не съм пробвал battle royal Иначе наистина генерално не си падам по horror survival игри, пробвал съм и Silent hill, и Alone in the dark, Dead space, от по-новите Alien Isolation, няколко RE-та - не и не. Явно наистина не харесвам този жанр и при това положение сигурно някой ще каже, че нямам право на мнение. Но то по тая логика никой нищо не трябва да казва никога, защото в момента, в който си отвориш устата, споделяш мнение. Никое от нещата, които обсъждаме тук, не прави някого по-умен или по-тъп, по-разбиращ, малък или голям. Начинът, по който ги казваме, обаче, може да хвърли известна светлина...
nightwarrior avatar
nightwarrior
07 февруари 2019
При мен Dead Space е изключението. Обожавам ги тия две игри(не говорим за третата). RE7 ми хареса. Харесвам хоръри, различни от Alien Isolation/Outlast дето е едно свирепо криене, без шанс да отвърнеш. Не ми харесва лутане като гламав из стаички, да решаваш пъзели, които чисто логически нямат място, там където са. А архаичното(танково управление спомена някой) направо ме влудява и единствената причина да не играя старите Silent Hill/RE.
darkblue avatar
darkblue
08 февруари 2019
Направо съм потресен тоя igra4 какви неща пише. ПО принцип на тоя само му seen коментара и толкова. То няма такова его кат тоя, мега големия щото си е купил конзола и си взима игрите. Той никоага не е теглил игра от торент хахахах , няма сиг и акаунт. Само троли как някой кат си свали игра от замунда и айдееее у, му,а, о пцджии и се сере кат трол. Какво от това като някой си е дръпнал игра и си я играе от тракер ? Всеки си гледа паничката, всичко си зависи от човека. Игрите който ме изкефят на представяне си ги взимам, даже тея който са с колекторско издание. Тази изцепка "ви сиг. сте малки и не ги знаете " хахахахаха не мога.... Играч само да ти вметна че още тогава като я играх и ми беше смешно и тъпо това че толкова се тормозиш с някакви не на място загадки за да излезеш а зобмбитата си влизат от улуцата без проблем. Казах още тогава това не е игра с добре измислени неща и няма да продължа (не се сещъм до къде я изкарах тогава). Та каква беше темата.. .. ааа да игрите от торентите. Да РЕ2 я изтеглих само за да видя как са я направили, графика и можеби променен геймплей. Видях че е същото само с нова графика и я махнах. Според теб трябва да я купя за единия тест само, ами няма как да стане. Тука се правиш на катилче като се се периш че си взимаш всички игри оригинал, а филмите ? купуваш ли ги ? (ся ако ми кажеш че гледаш само кабелна и кино - направо ще си ебаси смешника) музиката ?, програмите който ползваш ?. Мн се периш с тея игри ама съм сиг че си от хората дето като пазариш от магазина и чакаш 5 стотинки ресто . Тука никога не уважаваш на др мнението и все да се правиш на мн големия... стига.. как не виждаш че тука един нормален не те харесва и те хранят всички. Базикате псето че мн защитава уби за игрите - да не му плащат ? Ами ти ? на теб плащат ли ти за тея простотий дето всеки път дрънкаш ? И какво като си взимаш игрите оригинал само ? Мислиш си че ти си основния спасител и спонсор на компаниите

@nightwarrior - Не, не ги играя тези батъл рояли, апек, запек и тем подобни. Сега на Anthem съм се зарибил поради фактите: Историята, светът, костюмите като на iron man и летенето.
Dead Space - първата игра беше невероятна... другите не ми харесаха.

nightwarrior avatar
nightwarrior
08 февруари 2019
Не знам, за мен и втория Ден Спейс е ужасно силен. Поизгладиха механиките, без да жертват атмосферата. Три ЕА я уби, почти смениха жанра, разказа взе да криви и скандалното навлизане на микроплащанията, свалянето на трудността (практически превръщайки играта в ковър шуутър)... Всичко това загроби поредицата. ЕА после и екзекутираха студиото, но това е друга по-тъжна история.
pseto avatar
pseto
08 февруари 2019
Тези обвинения в пиратство или не тъй или инак не са особено на място в днешно време, бих казал, че цените на игрите не са същото като онова, което бяха едно време (още помня как първата оригинална игра, която си купих струваше 1/4 от заплатата ми и това беше игра, пусната у нас на "специална" по-ниска цена... средата на 90-те оригиналните игри за Sega и Nintendo бяха на безумни цени, те пиратките на Илиянци едвам-едвам се ядваха).

Междувпрочем съм забелязал, че когато хората си свалят нещо от торентите са далеч по-умерени в мнението си и има шанс да кажат - "Ми кво толко, става играта", щото не са платили нищо за нея. Докато като извадиш кинти е съвсем друго, а ако играта е скъпа и очевидно недовършена, тогава можеш да си много по-критичен. Тъй че... няма какво толкова да се хулят пиратите.

bojosan avatar
bojosan
07 февруари 2019
Dead Space единичката е уникална игра която за мен лично до ден днешен е недостижима като атмосвера и съпреживяване.Съпоставима единственно със Stalker (чиято атмосвера и до днес е непобедима).Помня навремето 2008 когато излезе играта светът на гейминга наистина се взриви,ходехме като облъчени,даже спомням си много хора които не са запалени геймъри тогава я играеха и и се възхищаваха на играта.От Ресидентите съм изиграл единственно 3 серии от Revelation 2 и цялата RE 7.Всички останали съм ги почвал но нито една не завърших,мисля че най вече шибаното управление беше причината.Много качествена игра от жанра за мен e първия The Evil Within заедно с DLC тата.И трите са много яки.На RE7 DLC то Етан трябва да умре е истинско предизвикателство
nightwarrior avatar
nightwarrior
08 февруари 2019
Evil within ми лежи от камара време в библиотеката и все отлагам. Трябва да я видя. Dead Space я почнах по-късно (може би половин година след излизането), но ефектът беше същият. Бях меко казано запленен. Впрочем ако си гледал филма Event Horizon - той се доближава много, ако не точно до история то до усещане, атмосфера.
Veluvian avatar
Veluvian
07 февруари 2019
Всички сме играли това, което е излизало на момента и ни е останало в сърцата. Преди 20 години играх RE2 и RE3:Nemesis (единицата така и не я превъртях в началото, това по -късно се случи) във времена в които куестовете като Myth бяха хит и обикалянето и тичането по едни и същи стаи беше нещо нормално. Тогава нямаше къде да практикуваш английския език освен докато играеш и четеше писмата и научаваше предметите. Просто Capcom сложиха тук там някой екшън елемент със стрелба, махнаха първо лице и се е получило survival. След 20 години сигурно ще ни се смеят, че сме играли The Evil Within или Dead Space. Все ми е тая кой харесва класиките или не, наистина единствения по - резонен въпрос е дали си заслужава парите от 120 лева за цяла игра? Аз съм впечатлен от компромиса, който са направили японците между новото и старото. Болезнено лесните куестове са направени точно, за да има по - бързо придвижване в историята и по - малко заседяване, без да се прекалява с екшъна, без да слагат досадни прикривания и тоновете муниции. Това реално не е върха на удоволствието от съвременна видеоигра, но е най - доброто, което може да се направи от RE2 и да, абсурдно е да смятаме, че ще се бори за GOTY. Особено RЕ2 я видях за първи път точно някъде към 98ма, в един плейстейшън клуб в Несебър лятото и бях шокиран. Така че няма драма, но феновете ще покрещят от кеф известно време, нещата от живота
pseto avatar
pseto
08 февруари 2019
Аз не мисля, че жанровете се променят чак толкова много. Някои игри, например тактически, стратегии, ако щеш и много шутъри - в своята есенция са си същите като през 90-те години на миналия век. Някои неща няма как да се развият супер много. Освен козметично. Филмите няма как да бъдат супер по-различни например. Има ефекти, ала-бала, но основните неща - темпото, сюжетните нишки, атмосферата - качественото кино и преди половин век си е качествено и днес.

Просто в гейминга се чистят с времето механики, които се приемат за старомодни. Както съм казвал многократно - и преди 20 години ненавиждах безцелното лутане и прочее неясноти. Когато обикалям три стаи на кръст и се чудя как да продължа. Откровено казано и до днес не разбирам какъв е смисълът на тези неща, освен да се вкарва изкуствено повече геймплей време. Тъкмо човек се потопи в някое заглавие и бам - осъмва в някоя стаичка и това е. И се върти в нея, минава част, вече всякакъв съспенс, тръпка отиват в кофата и почваш да се изнервяш, че не виждаш решението. Кой знае, може би аз персонално нерядко не виждам супер очевидни пъзели, ама щом тези механики малко по малко си отидоха смятам, че така е трябвало да бъде. И до днес се изнервям на игри, които не ми дават някаква подсказка или не ми казват как да продължа, ако се забия някъде... (но за щастие има Google).

sauron93 avatar
sauron93
08 февруари 2019
Какво му се обеснявате на тоя,дали играете батъл роял или не. Ще играете каквото си искате. Освен това не съм наясно с няколко точки от казаното от играча.

Казва батъл роялджия който купува асасини и фифи. Асасина и фифата не са батъл рояли. Поне доколкото знам още не са ,защото не ги играя отдавна. Сега трябва да решиш батъл роялджии ли сме,фифаджии ли сме.

Второ точка ”нови геймърчета играещи батъл роял и фифа”. Чакай има и стари геймъри обичащи тези игри и нови геймърчета не ги обичащи.

Трето ”римейк вкарващ в джоба си ре 4 и 5”. Римейка излезе тази година,я виж другите игри коя година са излезли. Освен това инвентара бил по—голям от на РЕ 0, ама това не променя фактът че е малък в римейка.

И накрая сме заблудени хорица не чували за РЕ 0 1 2 3 и сайлънт сериите. Ти си голям тъпунгер,честно. Вярно е не сме чували за тях,само ти си чувал,следователно си истински щгеймър а ние ”жалки хорица”.

Айде няма да те насирам повече :-)

sauron93 avatar
sauron93
08 февруари 2019
Какво му се обеснявате на тоя,дали играете батъл роял или не. Ще играете каквото си искате. Освен това не съм наясно с няколко точки от казаното от играча.

Казва батъл роялджия който купува асасини и фифи. Асасина и фифата не са батъл рояли. Поне доколкото знам още не са ,защото не ги играя отдавна. Сега трябва да решиш батъл роялджии ли сме,фифаджии ли сме.

Второ точка ”нови геймърчета играещи батъл роял и фифа”. Чакай има и стари геймъри обичащи тези игри и нови геймърчета не ги обичащи.

Трето ”римейк вкарващ в джоба си ре 4 и 5”. Римейка излезе тази година,я виж другите игри коя година са излезли. Освен това инвентара бил по—голям от на РЕ 0, ама това не променя фактът че е малък в римейка.

И накрая сме заблудени хорица не чували за РЕ 0 1 2 3 и сайлънт сериите. Ти си голям тъпунгер,честно. Вярно е не сме чували за тях,само ти си чувал,следователно си истински щгеймър а ние ”жалки хорица”.

Айде няма да те насирам повече :-)

igra4 avatar
igra4
08 февруари 2019
Правилно си се описъл Мисълта ми е като не те кефи даден жанр и не го разбираш(произволен човек) но го вижда безплатно и дай да плюе. По същия начин мога да оплюя мн жанрове и игри, които не са за мен, но съм възпитан, за разлика от тези хора и не се бутам, там където не ми е мястото. Всичко което съм охулил съм го играл и КУПИЛ. И юбишитските боклуци и вещера, която е добра игра, но не ми хареса и т. Н., не да смъквам квот ми падне от маймунда и да давам "компетентно" мнение.
nightwarrior avatar
nightwarrior
08 февруари 2019
AC Odyssey купи ли я та я коментира? Палячо.
darkblue avatar
darkblue
09 февруари 2019
наистина е мн зле тоя играч (чарги) , бати комлексара...Мале човече айде кат си мн голям я кажи на колко години си ?
И играта не съм я плюл ? бива ли да си толко зле ?? казах какво и за какво не ми харесва играта. Бил възпитан, о майко мила ... ако имаш деца дано да са се метнали на майката и не ги възпиташ да са като теб
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл