hategame logo
Cities: Skylines за Xbox One на 21 април
пуснато на 04 април 2017 от pseto
cities skylines 3
Cities: Skylines ще се появи за Xbox One на 21 април. Така и притежателите на майкрософтската конзола ще могат да разцъкат стратегията, в която имаме възможността да построим перфектния град.

За Xbox One ревизията всъщност знаем от известно време. Чак сега обаче точната дата на премиера бива обявена. Редно е да се отбележи обаче, че конзолната ревизия включва само експанжъна After Dark, но не и другите налични досега добавки за Cities: Skylines.

Други новини относно стратегията са свързани с поредното DLC за PC. То се нарича Mass Transit, като названието би трябвало да е многозначително – то ни дава множество допълнителни възможности за създаване на ефективна транспортна инфраструктура. В близко бъдеще премиерата за PC ще бъде осъществена, като не знаем кога ще видим добавката за Xbox One.

Що се отнася до Cities: Skylines, това беше една от най-успешните игри на 2015 година. Стратегията се появи малко след новината, че студиото Maxis ще бъде закрито... и успя да увери феновете на жанра, че качествени алтернативи в него все пак се разработват.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл