hategame logo
Code Vein – трейлър за датата на премиера
пуснато на 12 юни 2019 от pseto
code vein 15
Code Vein се сдоби с поредно видео – то е посветено на обявената дата на премиера за играта. А тя е 27 септември, а пък платформите – PC, PS4 и Xbox One.

Самото видео ни показва аниме визуалния стил на заглавието и моменти от историята. Клипчето може да е лъжливо, ако нямате представа какъв е геймплеят на Code Vein. А той е вдъхновен от Souls игрите, което означава сериозна трудност.

Code Vein ще се опита и да разчупи обичайната формула на Souls заглавията, като ще имаме на разположение и придружители, които да ни помагат в битка. Освен това се обещават солидно количество билдове – но дали играта ще е успешна ще научим след три месеца.

Коментари
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
14 юни 2019
Време беше,откога я чакам.Една година отлагане.
Ludnichar avatar
Ludnichar
18 юни 2019
Не съм фен на анимето, ама тая игра ми изглежда интересна. Най-вероятно ще се изиграе докато се чака Елден Ринг.
nightwarrior avatar
nightwarrior
18 юни 2019
Още като се спомена за тази игра преди време, като стигнах до Souls like и спрях да чета. Всичко такова се играе по дифолт. Единствената Соулс лайк игра, която не съм играл(заради шибания EGS) е Ashen.
Ludnichar avatar
Ludnichar
19 юни 2019
nightwarrior, не знам дали си играл Let it die, но тя също е взаимствала доста неща от DS/BB света.
Пуснаха я безплатна и в началото беше супер, лошото е, че напоследък попреебаха нещата и започна да става все по pay to win, за това и я зарязах. Но ако някой, който не я е играл, почне от начало да я поцъка, може и да му хареса.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл