hategame logo
Crucible на Amazon се разделя с 2 от 3-те си игрални режима
пуснато на 07 юни 2020 от pseto
crucible heart
Crucible, първата AAA игра на Amazon, се появи в края на миналия месец. Заглавието получи смесени до негативни отзиви, предимно заради многото си бъгове, но не само - трите налични режима не изглеждаха достатъчно добре балансирани.

От това се оплакват и самите геймъри - най-вече ниска скорост на придвижване и прекалено големи по мащаб нива с малко играчи в тях. Което води до скучни мачове, в които преобладава ходенето.

Явно разработчиците на Crucible чуват критиките, понеже два от режимите ще бъдат спрени временно, за да бъдат доизкусурени. Те ще бъдат неактивни в "обозримо бъдеще".

Така в играта ще остане само Heart of the Hives. В него имаме 4 отбора от по 4 човека, като освен тях на картата са налични и всякакви огромни по размер същества. За да спечелим трябва да убиваме именно тях - първите, събрали 3 от сърцата им, са победителите. Естествено противниковите играчи правят всичко възможно, да ни попречат.

Спрените режими са Alpha Hunters - своеобразен battle royale, а също и Harvester Command, в който трябва да превземаме точки по картата и да ги контролираме известно време.

Коментари
nightwarrior avatar
nightwarrior
08 юни 2020
Тази игра е мъртвородена. Никой не я гледа в Туич, никой не я играе(вчера в Стийм пийка е бил 900 души и това за безплатна игра). Ако някой от вас я играе, не хабете пари за козметика, въпрос на време е да я спрат.
pseto avatar
pseto
08 юни 2020
Тази игра мислех да я поцъкам преди месец някъде, че видях скорошна премиера. Изобщо забравих, онзи ден се сетих, че е излязла покрай тази новина. Никакви фанфари, никъде в нета не се говори за нея. 900 души е брутално зле за AAA и то на Amazon, каквото и да говорим...

Ама както коментирахме някъде другаде, тая работа не е като оная работа, в гейминга не става просто да налееш парите и да се получи нещо, което да си избие бюджета и да се продава добре (което е доста по-лесно в Холивуд). Има си приличен риск, особено ако се стреля на сляпо.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл