hategame logo
Cyberpunk 2077 потвърден за Xbox Series X
пуснато на 24 февруари 2020 от pseto
cyberpunk 2077
Беше ясно, че Cyberpunk 2077 ще излезе и за новото конзолно поколение, което очакваме тази есен – но потвърждението дойде някак минорно. Как ли? CD Projekt Red потвърждават, че новата им игра ще се възползва от току-що обявената екстра Smart Delivery на Microsoft.

Тя дава възможност една игра да бъде купена веднъж, но да е налична за две платформи – Xbox One и Xbox Series X. Макар и датата на премиера да е 17 септември – тоест преди дебюта на новите конзоли – полската компания споделя, че „геймърите не трябва да плащат за същата игра два пъти или пък да доплащат за ъпгрейд към нова конзола“.

В Twitter от CD Projekt Red добавят, че притежателите на Xbox One, които са си купили Cyberpunk 2077, ще могат да си свалят играта и за Xbox Series X без допълнително заплащане. Когато тази ревизия излезе, разбира се.

А при положение, че бива потвърдена версия на Cyberpunk 2077 за Xbox Series X, то е ясно, че ще има и такава за PS5. В момента официалните платформи са PC, PS4 и Xbox One.

Вероятно CD Projekt Red не споделят нищо за новите конзоли, защото не са сигурни за датата. Играта трябваше да видим през април, но тя бе забавена с 5 месеца. Причината според слухове е била версията за Xbox One, която е била в прекалено лошо техническо състояние. Което намеква, че CD Projekt Red едва ли са имали достатъчно време, за да се справят и с версиите за PS5 и Xbox Series X. Но може би ще бъдем приятно изненадани?

Коментари
rosniak avatar
rosniak
24 февруари 2020
В аптеките около централата на Google има основен недостиг на презервативи и лубриканти, защото Stadia е чукана ляво, дясно и център....
igra4 avatar
igra4
24 февруари 2020
Тая игра ще ми е от първите за PS5. Ясно е, че ще е добре, да се играе на новото поколение.
jenssn avatar
jenssn
05 март 2020
Tи твойто ново поколение за нас пеце геймърите ще е преходното Дапак !
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл