hategame logo
Darksiders 3 с официално представяне
пуснато на 03 май 2017 от pseto
darksiders 3 1

darksiders 3 2
darksiders 3 3
darksiders 3 4Намеците бяха много през последните години. Вече обаче е официално – Darksiders 3 е официално обявен. Първото видео за играта можете да видите под статията.

То е кинаметично, като ни представя главния герой в Darksiders 3. Или ако трябва да сме по-конкретни – героиня. В играта ще поемем ролята над магьосницата Фюри, която ще има богат набор от оръжия и умения.

Предстои да видим и реалния геймплей на Darksiders 3 – може би това ще стане скоро?

Иначе знаем някои детайли относно заглавието. То се разработва от студиото Gunfire, включващо много от бившите кадри на Vigil – създателите на Darksiders серията. Както вероятно знаете компанията беше една от многото, изгорели покрай фалита на THQ. Е, сега дружеството може да се възроди под шапката на THQ Nordic.

Това също е сравнително нова компания – поне с това си име. Точно Nordic купиха немалко от интелектуалната собственост на THQ, включително и названието им. Сега остава единствено да научим дали най-голямата обявена досега игра на студиото ще е успешна.

Darksiders 3 ще се появи по някое време догодина в продажба. Платформите няма да изненадат никого – PC, Xbox One и PlayStation 4.

Коментари
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
03 май 2017
No Joe Madureira.
No buy.
Macks avatar
Macks
03 май 2017
Вече съм на хайп влака
rosniak avatar
Roskobg
03 май 2017
Свърших докато го гледам тоа трейлър. Искам играта и я искам СЕГА !!!
pseto avatar
pseto
03 май 2017
Докато не видим геймплей оставам скептик. Все ми се струва, че (THQ) Nordic опитват да захапят прекалено голям залък. Малко се съмнявам, че имат едни 20-30 милиона, който е минимумът, с който може да се направи приличен Darksiders 3.

Абе, геймплей да покажат. Те това е. Чак тогава може да се мисли за хайп.

Macks avatar
Macks
04 май 2017
Аз винаги съм хайпнат за подобни игри и да не кажа винаги, но почти винаги ги харесвам много, колкото и да са клиширани и орязани откъм съдържание. Дори Marlow Briggs and the mask of death, която няма почти нищо освен един постоянен повтарящ се хак енд слаш ми хареса доста.
rosniak avatar
Roskobg
04 май 2017
За всеки влак си има пътници- и мен ми харесват игри като Darksiders, и The witcher, но не съм голям фен на fps-тата и не се кефя на CoD и други такива фпста.
still_no_one avatar
still_no_one
06 май 2017
хаха а аз си мислех, че съм единствения в България играл Marlow Briggs and the mask of death... нелоша игрица.

сега относно Darksiders 3... Няма как да не се съглася с @Pseto. Има прекалено малко, за да се хайпна. Няма геймплей, нищо. А и не съм сигурен дали ми хареса това, което видях във видеото. Ще видим, времето ще покаже, но трябва да видим поне малко геймплей.
Иначе да си призная страх ме е какво ще направят с поредицата. Общото в геймплея на първата и втората част е... ами нямат нищо общо. След това, което ще направят с God of War поредицата... ще я превърнат в поредното open wolrd безлично RPG(дано да греша), не съм сигурен какво да очаквам. Общо взето, или ще се изгаврят с поредицата с цел да покажат нещо "невиждано", или ще заложат на сигурно, няма да има изненади, и децата като мен ще подскачат от радост догодина... Но както каза @pseto, има прекалено малко показано към момента, за да се прецени за какво иде реч. Ще поживеем, пък ще видим.

pseto avatar
pseto
10 май 2017
Мен най-вече ме съмнява какво ще направи малко студио с ограничен ресурс. Макар че интересният въпрос е дали са запазили графичния енджин THQ Nordic - ако да, то може и да стане нещо прилично. С някой и друг визуален ъпгрейд, де.

@still_no_one - определено новият God of War ще е бездушна игра от трето лице, най-много да има Souls нотка тип трудни единични противници. Старите представители на серията... си останаха някъде там в ерата на PS2-3 и те толкоз.

sauron93 avatar
sauron93
11 май 2017
god of war wanna be
rosniak avatar
Roskobg
11 май 2017
Щото god of war е основателя и бащицата на този жанр игри....
igra4 avatar
igra4
11 май 2017
На светлинни години е от GoW.
Odium avatar
Odium
08 май 2017
Вече има геймплей. Надявах се тая част да е със Страйф, който би предположил едно малко по-различно изживяване. Защото тук не се вижда нещо кой знае колко по-различно. Фюри уж е мейдж, а в геймплея само размахва камшика. Не че това клипче е повод да си вадим някакви сериозни изводи за крайния облик на играта. Абе дори и да е още от същото, пак ще бъда доволен. Предните две бяха добри поне според мен.
pseto avatar
pseto
10 май 2017
Ако говориш за тоя кинематичния трейлър, той не е геймплей в никой случай. Май няма някакво различно видео или пък съм изпуснал нещо?

Иначе е ясно, че бойната система пак ще е яко меле, чат-пат ще пуска някоя магия мацката и толкоз. Няма да спами fireball-ове от дистанция.

Odium avatar
Odium
10 май 2017
Всъщност има и още:
http://uk.ign.com/videos/2017/05/05/darksiders-3-gameplay-reveal-ign-first

Това поне е 12 минути

Odium avatar
Odium
10 май 2017
От официалната FB страница на играта - https://www.facebook.com/ign/videos/10154756666086633/
Нищо особено не показват като цяло. Със сигурност няма да спами fireball-ове и pyroblast-ове, но някой и друг cast от време на време няма да е излишен
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл