hategame logo
Dead Island ще има продължение, нарича се Dead World
пуснато на 03 ноември 2011 от pseto
dead island
Продължението на супер яката цъкалка Dead Island почти сигурно ще се нарича Dead World, става ясно от регистрирана търговска марка със същото име. Подаденото заявление бива намерено от сайта Siliconera.

Както бихте се досетили по това название, явно в продължението на играта мистериозната зомби зараза, обхванала тропическия остров в Dead Island, ще плъзне из целия свят. Това не е много изненадващо с оглед на начина, по който завърши шутърът, де (ама айде, да не давам повече спойлери). За съжаление обаче, подробности относно играта липсват, като са налични само предположения - компанията Techland все още не е потвърдила официално съществуването на това продължение.

Все пак, аз нямам съмнения, че Dead Island ще има втора част - не само играта беше яка, но и беше приета като цяло положително, въпреки значителните на брой бъгове при премиерата й. Пък и е някак освежаващо да виждаш хипер брутални игри през 2011 година - времена, в които гнусните хипита са превзели всичко и се правят само някакви лайна с по 2-3 капки кръв и никакви черва и разчленяване.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл