hategame logo
Dead Space 3 с кооперативен режим?
пуснато на 09 май 2012 от pseto
Dead-Space-3
Поредна доза слухове, потвърждаваща кооперативен режим в Dead Space 3 беше цитирана от изданието IGN. Според негови източници, цъкалката ще има възможност 2-ма души да пуцат заедно, като ще е налична и възможността даден играч да влезе в средата на сесия и да излезе предварително, без нещата да се осерат.

Също така се добавя, че ще има възможност за споделяне на мунициите – както добре знаете, в серията Dead Space куршумите съвсем не са безброй и нерядко се случва да е нужно справянето с противниците с голи ръце.

Друг интересен факт е, че няма да има съживяване, ами само лекуване. Или с други думи, за разлика от почти всички игри с кооперативен режим днес, ако единият от двамата играчи загине, то няма да има възможността да вдигне другия от гроба, ами нещата ще бъдат рестартирани на последния чекпойнт.

Което е яко – повечето днешни игри са направени тъпшаки, като човек няма никаква мотивация да играе добре, ами вместо това постоянно се юрка като сляпо говедо напред, знаейки, че може да бъде съживен във всяка една стотна.

И така. Вероятно в скоро време EA ще разкрие повече детайли за играта – вероятно на E3?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл